Новини

Последни новини

Ким Кардашиян брои $380 хил. за часовник на Джаки Кенеди

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди, които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за...

Собственик на златния ръчен часовник на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди, които бе продаден на търг на аукцианна къща "Кристис" в Ню Йорк за 379 500 долара, стана американската телевизионна водеща и модел Ким Кардашиан. Тя ще носи тази рядкост, въпреки че не отговаря на вкуса й. Звездата предпочита много скъпи бижута с диаманти.

Дамският часовник "Картие" е изработен от 18-каратово злато в класическа правоъгълна форма, без скъпоценни камъни. Той й е подарен от съпруга на нейната сестра Ли, принц Станислас Радзивил. На задния панел е гравиран надпис: "На Джаки от Стас, 23 февруари 1963 г., 02:05 – 21:35". На този ден 35-ият президент на Съединените щати Джон Кенеди устроил поход в Палм Бийч, като участниците в него преодолели дистанцията от 50 мили (около 80 километра) за 19,5 часа, което е отбелязано от надписа.

С този часовник Жаклин Кенеди е снимана на няколко фотографии. Жаклин овдовя през 1963 г., а през 1968 г. стана съпруга на гръцкия милиардер Аристотел Онасис, предаде БГНЕС.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания