Форуми » Информационни технологии

Списък на най-новите мнения

  • 29 септември 2021 г., 12:43:12 EEST
  • Step 2: A primary reason could be weak internet connection. If that is not the case, you have to reconfigure your AOL account with IMAP to ensure that the error is not seen again.
   Step 3: Launch your web browser and open the AOL account.
   Step 4: Under the username, you will find settings.
   Step 5: A menu will be shown on the screen.
   Step 6: Locate the Include account and click the option.
   Step 7: Please enter the email id and password in the respective fields and click Login.
   Step 8: Go back to the Settings menu and click the option Mail server Input or output.
   Step 9: The AOL will open up a new window setup for IMAP.

   If you still did not get it, you can contact the expert for guidance - AOL email login page | https://www.theemailhelpline.com/aol-com-email-login/

  • 20 ноември 2018 г., 15:58:43 EET
  • Разни леки допълнения за почистване на кеш / временни файлове от браузъри и програми. ''Програмките'' са от сервиз за компютри пловдив.

   Реално не са програмки, а кодове с команди, третото е просто пряк път за почистване на диска, който си е стандартен в Windows :D 

  • 20 ноември 2018 г., 15:42:52 EET
  • Ivan Stanev заяви:

   Това е обикновена директория за добавяне на сайтове с висок ПР и добро не оспамено качество в която има освен линкове и статии, които допълнително вдигат ПР-а на директорията. Това е страхотна директория с DA 40, която позволява да си добавите абсолютно безплатно новите сайтове в каталога. Одобряването става бързо(до 1-2-3 дни) и е 99% сигурно. Позволява да си добавите бизнеса с адекватните за него описания, снимки и съответно уеб линк. Една от най-удобните и адекватни Български директории за добавяне на url - Посетете ни и няма да съжелявате."

   http://recepti.website.tk/

    

    

   ХАХАХА ''.tk'' домейн с добър PR ?! НЯМА ШАНС :D :D :D  СПам сайт, той даже е умрял, предполагам от липсата на трафик ;)

    

  • 23 януари 2017 г., 0:39:37 EET
  • Това е обикновена директория за добавяне на сайтове с висок ПР и добро не оспамено качество в която има освен линкове и статии, които допълнително вдигат ПР-а на директорията. Това е страхотна директория с DA 40, която позволява да си добавите абсолютно безплатно новите сайтове в каталога. Одобряването става бързо(до 1-2-3 дни) и е 99% сигурно. Позволява да си добавите бизнеса с адекватните за него описания, снимки и съответно уеб линк. Една от най-удобните и адекватни Български директории за добавяне на url - Посетете ни и няма да съжелявате."

   http://recepti.website.tk/

    

    

  • 13 февруари 2015 г., 0:23:00 EET
  • За качването на снимки ... не е станало защото си ползвал формата за бърз отговор. Има бутон най отгоре на темата "Отговор" там има възможност за добавяне на файлове. За ТВ-то ... явно някои провайдари са блокирали достъпа до този сайт от който е ифрейма. Но при доста потребители работи.

  • 12 февруари 2015 г., 13:14:10 EET
  • Не мога и да качвам снимки в моите албуми? За скрииншотовете трябваше да кача снимките на друго място за да ги предоставя тук.

  • 12 февруари 2015 г., 13:07:16 EET
  • Знам за какво е , но там няма какво да блокира (ето screenshots) :

   за тв

   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    

   тв

   XXX

  • 11 февруари 2015 г., 21:51:18 EET
  • AdBlock блокира реклами и тъпи дразнещи банери които седят върхо видеото и къде ли не ... никога не отварям сайт преди да съм го добавил.

  • 11 февруари 2015 г., 21:48:22 EET
  • Можеш ли да ми направиш screenshot на тази страница да видя как е при теб?

  • 11 февруари 2015 г., 16:50:25 EET
  • нещо се бъркаш ??? нищо няма там . И, за какво е нужен 'адблока' ? какво да блокира .?.?.?.?.......

  • 10 февруари 2015 г., 21:30:58 EET
  • То има ТВ: http://www.bgsocial.com/pages/tv

   Само се добавя "adblock" на  Google Chrome от: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en

   и всичко върви.

  • 10 февруари 2015 г., 13:37:06 EET
  • по-добре да ви спретна 1-на страни4ка с ТВ.

   Е, няма да е много постоянна телевизията, но все ще се намира по някой нов стриим за гледане!

  • 9 февруари 2015 г., 22:19:34 EET
  • Ами разясни :) то не всички са хакери :)

  • 9 февруари 2015 г., 14:14:42 EET
  • от ХП ве4е няма смисъл. Съвсем спокойно можеш да я изтриеш тази тема. Покажи им по-добре хакване на WPA от флашка!

    

  • 25 декември 2013 г., 0:20:52 EET
  • Google Chrome и AdBlock

   Много познати ме питат кой е най-добрият браузър. Аз лично съм се спрял на Google Chrome. Причините за това за няколко: той е лек и бърз, ползва по-малко оперативна памет, има защити от злонамерени сайтове, има възможност за много добавки също и теми. Като стана въпрос за добавки ... една от най-важните е AdBlock. Тя служи за блокиране на нежелани реклами и изкачащи прозорци. Обикновено тези рекалами ни водят до други сайтове където ни предлагат да си свалим някой плеър игра или нещо друго което в повечето случаи се оказва вирус.

   И така последната версия на Google Chrome можете да свалите от тук.

   Добавката AdBlock от тук.

    Дано да съм ви бил полезен.

   Автор: Илиан Христодоров

    

  • 14 декември 2013 г., 23:56:11 EET
  • по същия начин е и за Win 8

  • 14 декември 2013 г., 23:44:55 EET
  • Насторйка на кирилица на Windows 7

    


   Windows 7 пристига с много хубава кирилизация, за разлика от всичките предишни версии. Всичко което трябва да направите за да го приведете към нормална работа са малко настройки.

   Ще го кажа още един път малко по-ясно: няма нужда от допълнителни програми, файлове или подобни неща. Само от щракане с мишката по настройките.

   Като начало трябва да отворите прозореца от който ще настройваме. За целта от Start менюто от пускате Control Panel:


   Win7cyr001.png

   A в Control Panel-a избирате "Region and Language":

   Win7cyr002.png

   Обърнете внимание, че аз използвам настройки на View: Small Icons. Ако вашита настройки са други, няма да виждате Control Panel по този начин. Но ако желаете - можете да промените начина на изглед от ограденото с зелено място.

   След като изберете "Region and Language" следва хубаво прозорче с настройки. Веднага заминаваме да си оправим locale-то, ако сме изтървали да направим това по време на инсталацията(или някой друг услужливо е изтървал вместо нас). Това става като преминем на таба "Administrative". Ако там се вижда надписа "Current language for non-Unicode programs: Bulgarian(Bulgaria)"(като пише на картинкта по-долу) това означава че системата е вече настроена. Ако обаче този надпис липсва, или се изписва друг език, тогава смело натискаме бутона "Change System Locale...":

   Win7cyr003.png

   И от новопоявилият се прозорец си избираме Bulgarian(Bulgaria):

   Win7cyr004.png

   След това ОС ще ви попита дали да рестартирате компютъра ! - РЕСТАРТИРАЙТЕ ГО.

   След като сте рестартирали компютъра следва да си оправим начина на писане, което поне на копието върху което аз тествам си е един малък абсурд - сложени са няколко режима на писане, от които нито, ама нито един не е този които ми трябва. За щастие, стандартният от XP&Vista присъства, само не е указано да се ползва. За да го укажем, минаваме на таба "Keyboards and Languages", след което щракваме на бутончето "Change Keyboards...":

   Win7cyr005.png

   След като цъкнете на това трябва да ви се появи това :

   Win7cyr006.png

   Четири различни клавиатурни подредби за български език, от която ще използвам точно никоя. И това е по подразбиране. Ами сладур е човека който го е правил, какво да кажа : При вас може и да няма нито една. Няма значение, оправя се по един и същ начин.

   Щракате смело на бутона "Add". Ще се отвори нов прозорец, от който трябва да ролнете надолу докато достгнете заветното "Bulgarian"(Bulgaria):

   Win7cyr007.png

   Сега слагайте отметки на това което искате да има, и махайте на онова което искате да изчезне. В моят случай искам да се махнат всички режими за писане на български език, освен онзи на който съм си свикнал от XP и Vista. В случеят, този език е обозначен като "Phonetic Traditional" (ммм, хитро!) После спокойно махам отметките на отаналите, понеже не ги използвам - само ще ме бавят и бъркат докато превключвам езиците, а това са:

   Bulgarian - Това си е добре познатият BDS, може да искате да си го оставите.

   Bulgarian Typewriter - почти като BDS. Но по-скоро като подредбата на пишещите машини - има дребни разлики с горното.

   Bulgarian Latin - мисълта на гения. Покланям се дълбоко. Чудя се как да сдържа възторга си. Да пишеш на български език, с латински букви. Също толкова добре пиша на български с латински букви, ако просто не превключвам от английски.

   Bulgarian Phonetic - нова и странна фонетична подредба. Седнал някой и решил, че ако размени местата на шест символа ще предизвика фурор. Определено не е като за мен, аз си предпочитам старата подреба на символите.

   Другите няма да ги поисвам, но за сметка на това е кажа за пореден път - можете да имате повече от една подредба на клавиатурата си за един и същ език. Спокойно може да оставите BDS стила и да добавите стандартната фонетика(как беше - традиционната ;) ).

   След като се нацъкате на воля по отметките, потвърждавате с "OK" и после давате един весел "Apply" за да влязат в сила новите настройки:

   Win7cyr008.png

   И това е всичко. Вече Windows 7 трябва да кирилизира всичко навсякъде правилно(включително и субтитрите в който и да е плеър - дори Windows-ският) и да ви позволи да пишете с удобна клавиатурна подредба.

    

  • 12 декември 2013 г., 12:56:19 EET
  • Напротив урока е как да се направи инсталациона флашка с Windows. След което от нея може да се инсталира на всеки компютър, като за целта се настройва в биоса да боотва първо от флашката.

  • 12 декември 2013 г., 11:50:23 EET
  • Илиане.. извинявай.. надявам се да не се сърдиш за забележката но погрешно си написал заглавието..,

   "Инсталация на Windows Xp от USB FLASH" значи.. урока е как се инсталира Windows XP НА флаш памет..

  • 12 декември 2013 г., 11:41:25 EET
  • Ilian Hristodorov заяви:

   Инсталация на Windows Xp от USB FLASH

    
   В този урок ще се запознае как да нсталираме  Windows Xp от USB FLASH.
   За целта трябва да имае флашка с 1гб или повече памет,да разполагаме с безплтната програма WinSetupfromUsb и с файл на windows xp.
   Първа стъпка:
   Вкарайте флашката в компютърът си.
   Втора стъпка:
   Свалете и инсталирайте програмата WinSetupfromUsb.
   Трета стъпка:
   Вкарайте инсталационият диск на WINDOWS XP или ако не разполагате с него а само с iso файл го моунтнете през daemon tools.
   Четвъта стъпка:
   Отворете програмата WinSetupfromUsb.
   Най горе на програмата където  пише WINDOWS 2000/XP/2003 SOURCE щракате на бутончето
   и посочвате инсталационните файлове на windows xp.
   На долният ред където пише  usb  disk selection  ще ви се появи  флашката.
   Ако не се появи щракнете на бутона refresh.
   Aко флашката ви не е форматирана я форматирайте задължително.
   След което натискъме бутона GO и изчакваме да се запише WINDOWS на флащка.
   Това е всичко изваждае флашката с готовия WINDOWS и и се наслаждаваме:).
   Ето и линк за изтегляне на WINSETPFROMSB.
   щракнете тк.

    

    

  • 12 декември 2013 г., 9:20:03 EET
  • Това е тестов файл ... за да проверите антивирусната си програма дали работни коректно го свалете и стартирайте.

    

   http://www.bgsocial.com/test.exe

  • 12 декември 2013 г., 2:09:38 EET
  • Най-добрата за мен е задмониторното устройство 

  • 12 декември 2013 г., 2:05:16 EET
  • AVG 2013 от години я ползвам, много съм доволен 

  • 20 ноември 2018 г., 15:14:08 EET
  • Уеб дизайн, реклама, SEO, маркетинг, графичен дизайн Web Design - Уеб дизайн - SEO

   Опит от около 10 години. Изработка на сайтове, графичен дизайн, SEO оптимизация, реклама, маркетинг, продуктов маркетинг. Изграждане на онлайн магазини.

   Безплатно андроид приложение за желаещите. За всички възпозлвали се от нашите SEO услуги предлагаме и безплатна изработка на сайт.

   Освен тези бонуси ние редовно гледаме да зарадваме нашите клиенти. Много от коректните ни клиенти получиха бесплатно напълно функциониращи сателитни сайтове със домейн закупен от нас, хостинг и дори изработени изцяло от нас, като освен всичко ги оптимизираме и по избрана ключова дума. 

   Копирайтинг услугите ни са включени във SEO, рекалма, маркетинг, пакета заедно с още много други неща. Бизнес профили, рекламиране по мрежи от сайтове, наши и на приятели, реклама във facebook и Google.

   Но за да разберете повече за нас и нашите услуги, се свържете директно с нас:

   Тел.: 0897 758 715 - Viber

   Имейл: seooptimization@abv.bg

   Facebook: https://www.facebook.com/daweb.top/

   Уебсайт: Https://Olix.Top

   ==> Портфолио <==

  • 3 април 2018 г., 22:43:28 EEST
  • Студио Десижън е уеб дизайнерско студио.Ние сме специалисти в изготвянето на уеб сайтове,блогове и електронни магазини.Попитайте за оферта на:

   https://www.webulgaria.eu/