Искам тройка повече от мъжа ми.
- Здравейте , с мъжа ми сме заедно от 6 години , никога не сме имали проблеми в секса , даже напротив . Преди няколко дни наша приятелка ни беше на гости . От дума на дума , от питие на питие , докато се усетим с нея се бяхме награбили а той не дърпаше изобщо . До момента в който мъжът ми просто отиде в другата стая и ни остави сами . Нещата не се получиха съответно а аз съм силно разочарована от този факт . Не съм го правила до сега и ми беше много интересно и исках да го направим . По неговите думи сме го изолирали и се е чувствал ненужен и някак си ме ревнувал от нея заради това . Може би наистина си обръщахме повече внимание с нея но не е ли нормално имайки в предвид че и на двете ни е за пръв път ? Та от тогава на сам не спирам да мисля за това и страшно искам да си довършим . Но моичкият нещо се дърпа , говорих с момичето тя също иска и съжалява че не е станало . Обмислям варианти как да го предразположим за втори опит . По време на секс постоянно говори за това , защото знае че се възбуждам още повече и не знам дали си внушавам или не но по начина по който говори си мисля че той също иска . Какво да правя , ще съм благодарна на идеи и предложения.