Без име
Момиченцето /което се казвало Розимунда /извикало от изненада...Вижте,вижте ..-Това е шатрата на Моамар Кадафи..:):):)
хехе изсмял се Пипончо ..да не си гладна та халюцинираш?Това е Паяк робот..Бягаитеееее.....
Момиченцето /което се казвало Розимунда /извикало от изненада...Вижте,вижте ..-Това е шатрата на Моамар Кадафи..:):):)
хехе изсмял се Пипончо ..да не си гладна та халюцинираш?Това е Паяк робот..Бягаитеееее.....
И тогава..................
...от шатрата иалязал Азис и изпял една песен.....
...това обаче малко ги изненадало.Защото напевите много приличали на родните от планетата Мелмак.А те ,не знам защо, все си мислели ,че трябвало да звучат като песничката на една Валя Балканска.:)...
Обаче привлечена от хубавата музика или по скоро заинтересувани от нея се приближила една летяща чиния с .............
ще ме умориш от смях Симона.
пълна с зелени човечета .Те дошли на земята с единственната цел да изследват на Азис акъла.Но ко0гато го сканирали с ужас установили ,че .....
той е много,много,много .....по умен от..... Бойко Борисов и Чегевара взети заедно.....
+ Цветан Цветанов .Тогава решили да ги изследват от какъв пол е.И.....
оказало се,че за пръв път виждат същество от планетата Земя с троен пол...
Оле-мале...казало едното зелено човече....това може само с такъв пол да е от онова място на Юг от Балканите...
Три в....едно....извикало другото зелено човече....:-D
Това място се казвало ....
нямало значение как се казвало-важното е,че двете зелени човечета не знаели какво да мислят и какво да правят...заппърви път попадали на триполови земни индивиди с които не знаели какво да правят...и как да се държат....
И все пак .тези триполови същества били от Габрово.Обаче много се изненадали от създалата се ситуация .
Защото се чудели в такъв случаи за какво имат нужда от мъжете ...земните човеци.
и тогава дошла черната Златка,видяла ги и помислила че са нова мода секс модели.....Попитала ги с кой номер боя се боядисват......
А те я попитали" Коя е столицата на Мелмак"?А тя взела ,че ....
потърсила телефона на Азис....в офертите на една от мобилните компании...
Тюх...да му се невиди....много телефони има тоз чЕловек....
На кой ли да звънна?
се развикала.....помислила си че това са мръсни думи....
........Митакааа...не се пререждай....
няма....хахаха...в шок съм....в момента
Златка ми прави вятър....
В това време се извила пясъчна буря и от някъде долетяла...
Люба Колезич.....
....и Болен Сидеров....
в комплект с..Бареков....