Без име
Къде мога да видя кой ,кога има рожден ден?
Къде мога да видя кой ,кога има рожден ден?
А вече и на началната страница на календара в дясно.
-= zulix =-
Благодаря.Искам да Ви поздравя за прекрасно направения сайт.Намирам всичко което ме интересува.
Информацията http://chicago.bg/birthday/index/view и на календара в дясно на началната страница е само за рожденните дати на приятелите , не е за всички потребители !
Само за приятелите е.
-= zulix =-
Оф,тая карта ме подлудява.Не се затваря и нищо не виждам от нея.Иде ми да я скъсам.И не я отварям.По принцип не ме интересува,а тя си се отваря
Сега се загледах в картата . Би трябвало да показва местонахождението по IP адреса. Моето е с разлика от порядъка на 100 км.
То по скоро е да показва от коя държава е. Никога неможе да бъде точно по ИП адрес освен ако доставчка не го попълнил коректно.
-= zulix =-
Въобще не ми е ясно как съм в сайта chicago.com, след като искам да съм в сайта djtacho.com и да гледам БГТВ.
Е какъв ти е проблемът?И тук има телевизия.
da pomognem na sazdatelite na saita i da otstranim pravopisnite greshki
Как???Като създадем група за правопис ли?
Добра идея можете да ги поствате тук :)
-= zulix =-
-= zulix =-
-= zulix =-
-= zulix =-
-= zulix =-
Те и теб ли като те видят скачат в тигана?
Здравейте,тук видях да пише "въпроси" а може ли да отворите една страничка и за "предложения"? и ако може да качире софтуер фрее,предполагам че ще е от полза за тези които обичат да се занимават с компютри,и тогава може би някой ще отвори и тема в която всеки да сподели това което знае за компютрите,ще е от полза за начинаещите.Благодаря
Ами можете да отворите нова тема в "Дискусии" за каквото пожелаете. Но софтуер ще може да се споделя само с линкове. Няма как да се качват файловете тук. Но идеята ми харесва ... някой ако има затруднения или въпроси ще можем да му помогнем.
-= zulix =-
Не мога да кача клипчета от собствения си компютър.Има проблем предполагам.HELPPPP ME