Untitled title
Много се надявам да ви заинтригува видяното и чутото тук.Мисля ,че за нас българите това е една хубава тема за разговор.
Много се надявам да ви заинтригува видяното и чутото тук.Мисля ,че за нас българите това е една хубава тема за разговор.
След като изгледах филма два пъти и се замислих...След първия бях шокирана.След втория си помислих.."Бай Ганьо уби Алеко".А в днешно време ..ето случило се е същото.Георги Стоев е убит от съвременния бай Ганьо
Хора представяте ли си колко е страшно това?
Вани (ако може така да се обърна към теб), специално за мен не са новост нещата във филма, тъй като съм чел всички книги на Христо Калчев, и съм отрасъл в София, където за повечето от нещата се говореше открито на улицата, за разлика от медиите... Темата е много обширна и е по-скоро за маса (но от тези селските, три-дневните :) )
Иначе на Георги Стоев мир на праха му! Хубав филм в негова памет.
Филмът наистина е страхотен...аз поне го гледах преди една седмица...
Не знам защо забравяме всичко...когато изминат 4-ри години...
и пак връщаме на власт...хората докарали...България до това дередже!
Може би....късата памет е най лошото нещо,което може да има човек...
И сега са на власт същите.Значи няма да има промени.А толкова се надявах да потръгне.
надеждата умира последна....
тъжно,но...доста вярно!
Да наистина е страшно, комунистите пак дойдоха на власт.Много къса памет има нашият народ.
Не е от късата памет.Аз мисля всичко идва от мизерията.Хората си спомнят само с добро за онова време комунистическото.Спомнят си ,че не е имало нито един безработен,и че нямаше защо да мислиш утре ще има ли хляб на маста или не.
Всеизвестна тайна е , че кръгът “Монтерей” на старите ченгета от ДС управлява България. Те създадоха групировките и олигарсите. ББ не беше близък с този кръг ,оказа се неуправляем за тях, не подаде и на руските интереси относно Б-я и го свалиха. Възползваха се от политическото безхаберие на голяма част от народа , манипулираха го и си докараха техните послушковци на власт, които ще изпълняват и работят за техните интереси както е било преди.
Но нали виждаш в филма.Б.Б. е просто един от тях.А аз толкова искренно вярвах,че е различен.
Това , че пресъства на снимките не означава , че е бил вътре в нещата които са се случвали ! Познава доста хора от тях но те са го държали в изолация от делата си защото не е бил от вътрешния кръг на подбраните хора.По-близък е бил с Пашата за което сега му напомнят непрекъснато ! На снимката на която пресъства е именно с него в компания.Предполага се , че именно той му е помогнал ББ да си направи охранителната фирма " ИПОН ". По него време без благославията на хора от ъндърграуна не е можело да се развива подобна дейност .Ще те сринат за нула време .Въпреки , че дейността фирмата е била :
Но от днес 14.06.2013 с избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС, България е в ръцете на мафията и олигарсите !
Не е от днес.Нали сменяват областни управители.И си разпределят по вкусните парчета от тортата.
Може би е най-добре да забравим за България.Обикновенните хора нямат място там.Добре си ,ако си някой.Жалко.
Аз отдавна съм претръпнал ! Но се ядосвам, че част от народа не мисли , носи го течението ,не отделят лъжата от истината в обещанията на политиците вследствие на което те след това страдат .Необходимо им е само да направят малък анализ на изминалите години за да преценят кои са по-перспективни да управляват държавата . Трябва да си кръгъл идиот за да върнеш на власт тези които 20 години ограбваха и разрушаваха безнаказано държавата пред погледите им !
от днес България е различна!
Определено!
Днес някои си вкараха страхотен....автогол!
Тази вечер...България...българския народ се пробуди...събуди!
За колко време???
Ще поживеем и ще видим!
Бог да пази България...от такива като Пеевски!
/по убеждение съм атеист/
Не зная пробудил ли се е .Защото се случва все по често.Протести и после нищо.Но който и да изберем не е по различен от предишните.А няма нови лица.Но пък и новите лица ,вероятно ще са синове и дъщери на предишните.Въртим се в омагзосан кръг.