• Derma-Act е водеща клиника в България и предлага огромно разнообразие от дерматологични процедури, много от които няма да намериш на друго място в страната.

  Derma-Act е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Ние разполагаме с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които Cutera, Cynosure Elite+ и PicoSure®, а новаторството на клиниката се изразява най-вече в активното отношение към пациента.

  Екипът от дерматолози в клиника Derma-Act си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите ти за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата.

  Стремим се всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава.

  Ти имаш естествена красота, която те прави единствена по рода си.
  Ние само ще подчертаем това, което вече имаш. Просто си харесай някоя от новите ни пакети.
  Подари на кожата си специално усещане, защото тя го заслужава.

  Запази час за консултация на тел. 0889 74 14 17 и разгледай процедурите ни на сайта www.derma-act.bg.

Последни албуми

Последно добавени клипове

Все още няма добавени видео клипове в тази група.

Най-активни

Може да харесате тези групи

Стена

 • д-р Дилбер
  д-р Дилбер:
  Отървете се от нежеланото окосмяване веднъж завинаги. Лазерната епилация е бърз и лесен начин да постигнете желания ефект, подходящ за всеки тип и цвят кожа и с видими резултати още след първата процедура.
  Лазерна епилация - премахване на нежеланото окосмяване | Derma-A
  • 11 май 2023 г.
Няма повече публикации за показване.