ХАЙДЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,А ВКУСНО ФРИКАСЕ ОТ ГЪБИ СИ НАПРАВЕТЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
800 ГРАМА ПЕЧУРКИ,СОЛ НА ВКУС,50 ГРАМА МАСЛО,1 ЛИМОН,5 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ БРАШНО,1,500 МЛ ВОДА,3 ЖЪЛТЪКА,1/2 ВРЪЗКА МАГДАНОЗ,1 СКИЛИДКА ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ГЪБИТЕ СЕ ПОЧИСТВАТ,ИЗМИВАТ СЕ ,НАРЯЗВАТ СЕ НА ЕДРО И СЕ СВАРЯВАТ В ПОДСОЛЕНА ВОДА.ИЗВАЖДАТ СЕ,ОЦЕЖДАТ СЕ И СЕ ЗАПЪРЖВАТ В СГОРЕЩЕНОТО МАСЛО С ПРЕСОВАНАТА СКИЛИДКА ЧЕСЪН.СЛЕД НЯКОЛКО МИНУТИ СЕ СИПВА ЛИМОНОВИЯ СОК И СЕ ПРИБАВЯТ БРАШНОТО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И СОЛТА.СОСЪТ СЕ РАЗРЕЖДА С ГЪБЕНИЯ БУЛЬОН И СЕ ОСТАВЯ ДА ВРИ ОКОЛО 10 МИНУТИ.КОГАТО Е ГОТОВ,СЕ СВАЛЯ ОТ ОГЪНЯ И СЕ ПРИБАВЯТ РАЗБИТИТЕ ЖЪЛТЪЦИТЕ.ВРЪЩА СЕ ФРИКАСЕТО НА ОГЪНЯ ДА ЗАВРИ И ГО МАХАТЕ.НАРЪСВАТЕ С НАРЯЗАН НА СИТНО МАГДАНОЗ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО
ХАЙДЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,А ВКУСНО ФРИКАСЕ ОТ ГЪБИ СИ НАПРАВЕТЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
800 ГРАМА ПЕЧУРКИ,СОЛ НА ВКУС,50 ГРАМА МАСЛО,1 ЛИМОН,5 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ БРАШНО,1,500 МЛ ВОДА,3 ЖЪЛТЪКА,1/2 ВРЪЗКА МАГДАНОЗ,1 СКИЛИДКА ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ГЪБИТЕ СЕ ПОЧИСТВАТ,ИЗМИВАТ СЕ ,НАРЯЗВАТ СЕ НА ЕДРО И СЕ СВАРЯВАТ В ПОДСОЛЕНА ВОДА.ИЗВАЖДАТ СЕ,ОЦЕЖДАТ СЕ И СЕ ЗАПЪРЖВАТ В СГОРЕЩЕНОТО МАСЛО С ПРЕСОВАНАТА СКИЛИДКА ЧЕСЪН.СЛЕД НЯКОЛКО МИНУТИ СЕ СИПВА ЛИМОНОВИЯ СОК И СЕ ПРИБАВЯТ БРАШНОТО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И СОЛТА.СОСЪТ СЕ РАЗРЕЖДА С ГЪБЕНИЯ БУЛЬОН И СЕ ОСТАВЯ ДА ВРИ ОКОЛО 10 МИНУТИ.КОГАТО Е ГОТОВ,СЕ СВАЛЯ ОТ ОГЪНЯ И СЕ ПРИБАВЯТ РАЗБИТИТЕ ЖЪЛТЪЦИТЕ.ВРЪЩА СЕ ФРИКАСЕТО НА ОГЪНЯ ДА ЗАВРИ И ГО МАХАТЕ.НАРЪСВАТЕ С НАРЯЗАН НА СИТНО МАГДАНОЗ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО