НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2 СРЕДНО ГОЛЕМИ ТИКВИЧКИ,ОКОЛО 200 МЛ ПРЯСНО МЛЯКО,100 ГР ГАЛЕТА,100 ГР НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ,1 СКИЛИДКА ПРЕСОВАНА ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
РАЗБЪРКАЙТЕ НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ С ЧЕСЪНА И ГАЛЕТАТА.ПОДПРАВЕТЕ С МЪНИЧКО СОЛ НА ВКУС.НАРЕЖЕТЕ НА ТЪНКИ ФИЛИЙКИ ТИКВИЧКИТЕ.ПОТОПЕТЕ ВСЯКА ТИКВИЧКА ПЪРВО В ПРЯСНОТО МЛЯКО,СЛЕД ТОВА В СМЕСТА С ГАЛЕТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПОМАГАЙТЕ СИ С РЪЦЕ,КОГАТО ГИ ОВАЛВАТЕ В ГАЛЕТАТА С КАШКАВАЛА ЗА ДА МОЖЕ ХУБАВО ДА ПОЛЕПНЕ КЪМ ТИКВИЧКАТА.ПОДРЕДЕТЕ ГИ В ХУБАВО НАМАЗНЕНА ТАВА И ЗАПЕЧЕТЕ ДО ГОТОВНОСТ НА 200 ГРАДУСА.
СТРАХОТНО МЕЗЕ ИЛИ ПРЕДЯСТИЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2 СРЕДНО ГОЛЕМИ ТИКВИЧКИ,ОКОЛО 200 МЛ ПРЯСНО МЛЯКО,100 ГР ГАЛЕТА,100 ГР НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ,1 СКИЛИДКА ПРЕСОВАНА ЧЕСЪН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
РАЗБЪРКАЙТЕ НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ С ЧЕСЪНА И ГАЛЕТАТА.ПОДПРАВЕТЕ С МЪНИЧКО СОЛ НА ВКУС.НАРЕЖЕТЕ НА ТЪНКИ ФИЛИЙКИ ТИКВИЧКИТЕ.ПОТОПЕТЕ ВСЯКА ТИКВИЧКА ПЪРВО В ПРЯСНОТО МЛЯКО,СЛЕД ТОВА В СМЕСТА С ГАЛЕТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПОМАГАЙТЕ СИ С РЪЦЕ,КОГАТО ГИ ОВАЛВАТЕ В ГАЛЕТАТА С КАШКАВАЛА ЗА ДА МОЖЕ ХУБАВО ДА ПОЛЕПНЕ КЪМ ТИКВИЧКАТА.ПОДРЕДЕТЕ ГИ В ХУБАВО НАМАЗНЕНА ТАВА И ЗАПЕЧЕТЕ ДО ГОТОВНОСТ НА 200 ГРАДУСА.
СТРАХОТНО МЕЗЕ ИЛИ ПРЕДЯСТИЕ.