ХАЙДЕ ДА СЕ ПОДСЛАДИМ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БЛАТОВЕТЕ.
5 ЯЙЦА,1 И 1/2 ЧАЕНА ЧАША ЗАХАР,1 И 1/2 ЧАЕНА ЧАША БРАШНО,1 ВАНИЛИЯ,1 БАКПУЛВЕР,ЧЕРВЕНА БОЯ ЗА СЛАДКИ,ОЛИО ЗА ФОРМАТА.
ЗА КРЕМА:
3 ПАКЕТА СУХ КРЕМ ЗА ТОРТА ВАНИЛИЯ (МОЖЕ И 1 ЛИТЪР СЛАДКАРСКА СМЕТАНА),ЧЕРВЕНА БОЯ ЗА СЛАДКИ,ПЛОДОВЕ ПО ИЗБОР,СИРОП ОТ ЕДИН КОМПОТ ЗА СИРОПИРАНЕ НА БЛАТОВЕТЕ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
БЛАТОВЕТЕ СЕ ПРИГОТВЯТ,КАТО ЯЙЦАТА СЕ РАЗБИВАТ С МИКСЕР ЗАЕДНО СЪС ЗАХАРТА ДО ПЪЛНОТО И РАЗТВАРЯНЕ.ПРИБАВЯТ СЕ ВАНИЛИЯТА,ЧЕРВЕНАТА БОЯ ЗА СЛАДКИ И БРАШНОТО НА МАЛКИ ПОРЦИИ.
КРЪГЛА ФОРМА ЗА КЕКС СЕ НАМАЗВА С МАЗНИНА И СЕ ПОРЪСВА С МАЛКО БРАШНО.СМЕСТА СЕ ИЗСИПВА В НЕЯ И СЕ ПЕЧЕ ОКОЛО 40 МИНУТИ ПЪРВОНАЧАЛНО НА ДОЛЕН РЕОТАН,ДОКАТО СЕ НАПЪЛНИ ФОРМАТА,И СЕ ДОПИЧА НА ГОРЕН И ДОЛЕН РЕОТАН НА 180-200 ГРАДУСА.ГОТОВИЯТ БЛАТ СЕ ИЗЧАКВА ДА ИЗСТИНЕ,ИЗВАЖДА СЕ ОТ ФОРМАТА И ВЕЧЕ ИЗСТИНАЛ СЕ РАЗРЯЗВА ХОРИЗОНТАЛНО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") НА ТРИ БЛАТА.
СМЕТАНАТА СЕ РАЗБИВА ДО ПУХКАВ КРЕМ СПОРЕД УКАЗАНИЯТА НА ОПАКОВКАТА.ПЪРВИЯ БЛАТ СЕ НАПОЯВА ЛЕКО С ЧАСТ ОТ СИРОПА НА КОМПОТА.НАМАЗВА СЕ СЪС СМЕТАНА И СЕ СЛАГАТ ПЛОДОВЕТЕ.ПОКРИВА СЕ С ВТОРИЯ БЛАТ,КОЙТО СЕ ГАРНИРА ПО СЪЩИЯ НАЧИН.СЛАГА СЕ ТРЕТИЯ БЛАТ СИРОПИРА СЕ ,МАЖЕ СЕ СЪС СМЕТАНА И С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СМЕТАНАТА СЕ ЗАПЪЛВА ОТВОРА ПО СРЕДАТА НА ТОРТАТА.УКРАСЯВА СЕ ПОЖЕЛАНИЕ.
ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИКА ЗА 2-3 ЧАСА ДА СТЕГНЕ ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ.
СТАВА СТРАХОТНА И МНОГО ЕФЕКТНА .
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО
ХАЙДЕ ДА СЕ ПОДСЛАДИМ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БЛАТОВЕТЕ.
5 ЯЙЦА,1 И 1/2 ЧАЕНА ЧАША ЗАХАР,1 И 1/2 ЧАЕНА ЧАША БРАШНО,1 ВАНИЛИЯ,1 БАКПУЛВЕР,ЧЕРВЕНА БОЯ ЗА СЛАДКИ,ОЛИО ЗА ФОРМАТА.
ЗА КРЕМА:
3 ПАКЕТА СУХ КРЕМ ЗА ТОРТА ВАНИЛИЯ (МОЖЕ И 1 ЛИТЪР СЛАДКАРСКА СМЕТАНА),ЧЕРВЕНА БОЯ ЗА СЛАДКИ,ПЛОДОВЕ ПО ИЗБОР,СИРОП ОТ ЕДИН КОМПОТ ЗА СИРОПИРАНЕ НА БЛАТОВЕТЕ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
БЛАТОВЕТЕ СЕ ПРИГОТВЯТ,КАТО ЯЙЦАТА СЕ РАЗБИВАТ С МИКСЕР ЗАЕДНО СЪС ЗАХАРТА ДО ПЪЛНОТО И РАЗТВАРЯНЕ.ПРИБАВЯТ СЕ ВАНИЛИЯТА,ЧЕРВЕНАТА БОЯ ЗА СЛАДКИ И БРАШНОТО НА МАЛКИ ПОРЦИИ.
КРЪГЛА ФОРМА ЗА КЕКС СЕ НАМАЗВА С МАЗНИНА И СЕ ПОРЪСВА С МАЛКО БРАШНО.СМЕСТА СЕ ИЗСИПВА В НЕЯ И СЕ ПЕЧЕ ОКОЛО 40 МИНУТИ ПЪРВОНАЧАЛНО НА ДОЛЕН РЕОТАН,ДОКАТО СЕ НАПЪЛНИ ФОРМАТА,И СЕ ДОПИЧА НА ГОРЕН И ДОЛЕН РЕОТАН НА 180-200 ГРАДУСА.ГОТОВИЯТ БЛАТ СЕ ИЗЧАКВА ДА ИЗСТИНЕ,ИЗВАЖДА СЕ ОТ ФОРМАТА И ВЕЧЕ ИЗСТИНАЛ СЕ РАЗРЯЗВА ХОРИЗОНТАЛНО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") НА ТРИ БЛАТА.
СМЕТАНАТА СЕ РАЗБИВА ДО ПУХКАВ КРЕМ СПОРЕД УКАЗАНИЯТА НА ОПАКОВКАТА.ПЪРВИЯ БЛАТ СЕ НАПОЯВА ЛЕКО С ЧАСТ ОТ СИРОПА НА КОМПОТА.НАМАЗВА СЕ СЪС СМЕТАНА И СЕ СЛАГАТ ПЛОДОВЕТЕ.ПОКРИВА СЕ С ВТОРИЯ БЛАТ,КОЙТО СЕ ГАРНИРА ПО СЪЩИЯ НАЧИН.СЛАГА СЕ ТРЕТИЯ БЛАТ СИРОПИРА СЕ ,МАЖЕ СЕ СЪС СМЕТАНА И С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СМЕТАНАТА СЕ ЗАПЪЛВА ОТВОРА ПО СРЕДАТА НА ТОРТАТА.УКРАСЯВА СЕ ПОЖЕЛАНИЕ.
ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИКА ЗА 2-3 ЧАСА ДА СТЕГНЕ ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ.
СТАВА СТРАХОТНА И МНОГО ЕФЕКТНА .
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО