НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР МАСКАРПОНЕ(МОЖЕ С КРЕМА СИРЕНЕ ),200 ГР,ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА,4 СУП.ЛЪЖ.ПУДРА ЗАХАР(АКО СЕ ПРАВИ ТОРТАТА, КАКТО В СЛУЧАЯ С КРЕМА СИРЕНЕ СЕ СЛАГА 150-200 ГР.ПУДРА ЗАХАР),1 ВАНИЛИЯ,1 ПАКЕТ ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ,2 СУП.ЛЪЖ.КАКАО,1 БУРКАН ТЕЧЕН ШОКОЛАД(400 ГР.),1 ПАКЕТ ЧАЕНИ БИСКВИТИ КАКАО,ФИЛИРАНИ БАДЕМИ ОКОЛО 70-80 ГР,
В КУПА ПРАВИМ КРЕМА ЗА ТОРТАТА,КАТО РАЗБЪРКВАМЕ КРЕМА СИРЕНЕТО(МАСКАРПОНЕТО) СЪС СМЕТАНАТА,ЗАХАРТА И ВАНИЛИЯТА.В БЛЕНДЕР СМИЛАМЕ КАКАОВИТЕ БИСКВИТИ И ГИ ОБЪРКВАМЕ С КАКАОТО.ВЗИМАМЕ ФОРМА ЗА ТОРТА С ГОЛЕМИНА 24-26 СМ.И НАЙ-ОТДОЛУ РЕДИМ ОБИКНОВЕНИТЕ БИСКВИТИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") НАЧУПЕНИ НА ПОЛОВИНКИ (АКО Е НУЖНО НА ЧЕТВЪРТИНКИ).ВЪРХУ БИСКВИТИТЕ СЛАГАМЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КРЕМА,СЛАГАМЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КАКАОВИТЕ ТРОХИ И ЗАЛИВАМЕ С РАЗТОПЕНИЯ ТЕЧЕН ШОКОЛАД (ЛЕКО СЕ ЗАТОПЛЯ НА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА) С ОКОЛО 5-6 СУП.ЛЪЖ. .ПОВТАРЯМЕ ПРОЦЕДУРАТА ОТНОВО, КАТО РЕДИМ ОБИКНОВЕНИТЕ БИСКВИТИ,ОСТАНАЛИЯ КРЕМ,КАКАОВИТЕ ТРОХИ.ВЪРХУ ТЯХ СЛАГАМЕ БАДЕМИТЕ И ЗАЛИВАМЕ ОТНОВО С ТЕЧЕН ШОКОЛАД,НО СЕ СЛАГА НА ТЪНКА РЕШЕТКА ВЪРХУ БАДЕМИТЕ С ФУНИЙКА ИЛИ С ОТРЯЗАНО НАЙЛОНОВО ПЛИКЧЕ.
ВНИМАНИЕ ! ТОРТАТА ТРЯБВА ДА ПРЕСТОИ В ХЛАДИЛНИКА ЗА ОКОЛО 12 ЧАСА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР МАСКАРПОНЕ(МОЖЕ С КРЕМА СИРЕНЕ ),200 ГР,ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА,4 СУП.ЛЪЖ.ПУДРА ЗАХАР(АКО СЕ ПРАВИ ТОРТАТА, КАКТО В СЛУЧАЯ С КРЕМА СИРЕНЕ СЕ СЛАГА 150-200 ГР.ПУДРА ЗАХАР),1 ВАНИЛИЯ,1 ПАКЕТ ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ,2 СУП.ЛЪЖ.КАКАО,1 БУРКАН ТЕЧЕН ШОКОЛАД(400 ГР.),1 ПАКЕТ ЧАЕНИ БИСКВИТИ КАКАО,ФИЛИРАНИ БАДЕМИ ОКОЛО 70-80 ГР,
В КУПА ПРАВИМ КРЕМА ЗА ТОРТАТА,КАТО РАЗБЪРКВАМЕ КРЕМА СИРЕНЕТО(МАСКАРПОНЕТО) СЪС СМЕТАНАТА,ЗАХАРТА И ВАНИЛИЯТА.В БЛЕНДЕР СМИЛАМЕ КАКАОВИТЕ БИСКВИТИ И ГИ ОБЪРКВАМЕ С КАКАОТО.ВЗИМАМЕ ФОРМА ЗА ТОРТА С ГОЛЕМИНА 24-26 СМ.И НАЙ-ОТДОЛУ РЕДИМ ОБИКНОВЕНИТЕ БИСКВИТИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") НАЧУПЕНИ НА ПОЛОВИНКИ (АКО Е НУЖНО НА ЧЕТВЪРТИНКИ).ВЪРХУ БИСКВИТИТЕ СЛАГАМЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КРЕМА,СЛАГАМЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КАКАОВИТЕ ТРОХИ И ЗАЛИВАМЕ С РАЗТОПЕНИЯ ТЕЧЕН ШОКОЛАД (ЛЕКО СЕ ЗАТОПЛЯ НА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА) С ОКОЛО 5-6 СУП.ЛЪЖ. .ПОВТАРЯМЕ ПРОЦЕДУРАТА ОТНОВО, КАТО РЕДИМ ОБИКНОВЕНИТЕ БИСКВИТИ,ОСТАНАЛИЯ КРЕМ,КАКАОВИТЕ ТРОХИ.ВЪРХУ ТЯХ СЛАГАМЕ БАДЕМИТЕ И ЗАЛИВАМЕ ОТНОВО С ТЕЧЕН ШОКОЛАД,НО СЕ СЛАГА НА ТЪНКА РЕШЕТКА ВЪРХУ БАДЕМИТЕ С ФУНИЙКА ИЛИ С ОТРЯЗАНО НАЙЛОНОВО ПЛИКЧЕ.
ВНИМАНИЕ ! ТОРТАТА ТРЯБВА ДА ПРЕСТОИ В ХЛАДИЛНИКА ЗА ОКОЛО 12 ЧАСА.