НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА 3 БРОЯ .
100 ГРАМА КАШКАВАЛ,3 ЯЙЦА,500 ГРАМА КАЙМА,500 ГРАМА КАРТОФИ,1 БУРКАН ГЪБИ,4-5 КИСЕЛИ КРАСТАВИЦИ,10 МАСЛИНИ БЕЗ КОСТИЛКА,1 ГЛАВА КРОМИД ЛУК,СОЛ,ПОДПРАВКИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КАЙМАТА СЕ ОМЕСВА КАТО ЗА КЮФТЕТА.КАРТОФИТЕ СЕ СВАРЯВАТ И СЕ ПРАВЯТ НА ПЮРЕ.В ДОБРЕ НАМАСЛЕНИ ГЮВЕЧЕТА НАРЕЖДАМЕ ЕДИН ПЛАСТ КАЙМА,КАТО ХУБАВО Я ПРИТИСКАТЕ КЪМ СТЕНИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА"),ПОСЛЕ РЕД МАСЛИНИ,РЕД КРАСТАВИЧКИ,ГЪБИ.ДОВЪРШВАМЕ С ПЮРЕТО.НАСТЪРГВАМЕ КАШКАВАЛ И ЧУКАМЕ ПО 1 ЯЙЦЕ.ПЕЧЕМ В УМЕРЕНА ФУРНА.СЛЕД КАТО СЕ ОПЕКАТ СЕ ОБРЪЩАТ В ПОДХОДЯЩА ЧИНИЯ.СТАВАТ МНОГО ВКУСНИ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА 3 БРОЯ .
100 ГРАМА КАШКАВАЛ,3 ЯЙЦА,500 ГРАМА КАЙМА,500 ГРАМА КАРТОФИ,1 БУРКАН ГЪБИ,4-5 КИСЕЛИ КРАСТАВИЦИ,10 МАСЛИНИ БЕЗ КОСТИЛКА,1 ГЛАВА КРОМИД ЛУК,СОЛ,ПОДПРАВКИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КАЙМАТА СЕ ОМЕСВА КАТО ЗА КЮФТЕТА.КАРТОФИТЕ СЕ СВАРЯВАТ И СЕ ПРАВЯТ НА ПЮРЕ.В ДОБРЕ НАМАСЛЕНИ ГЮВЕЧЕТА НАРЕЖДАМЕ ЕДИН ПЛАСТ КАЙМА,КАТО ХУБАВО Я ПРИТИСКАТЕ КЪМ СТЕНИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА"),ПОСЛЕ РЕД МАСЛИНИ,РЕД КРАСТАВИЧКИ,ГЪБИ.ДОВЪРШВАМЕ С ПЮРЕТО.НАСТЪРГВАМЕ КАШКАВАЛ И ЧУКАМЕ ПО 1 ЯЙЦЕ.ПЕЧЕМ В УМЕРЕНА ФУРНА.СЛЕД КАТО СЕ ОПЕКАТ СЕ ОБРЪЩАТ В ПОДХОДЯЩА ЧИНИЯ.СТАВАТ МНОГО ВКУСНИ.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.