ТОВА Е ЕДНА ЧУДЕСНА РЕЦЕПТА ЗА ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ОСТАНАЛИ ПО МАЛКО КОЛБАС,СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ В ХЛАДИЛНИКА.
ПРОДУКТИ:
1 СТУДЕН ХЛЯБ,200-300 ГР.САЛАМ,200-250 ГР.КАШКАВАЛ,100 ГР.СИРЕНЕ, 60-70 ГР.МАСЛИНИ,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,100 МЛ.ОЛИО,ПОДПРАВКИ ПО ЖЕЛАНИЕ.
1.ХЛЯБЪТ СЕ НАРЯЗВА НА ФИЛИИ ПО ДЪЛЖИНА И ШИРИНА(НА КУБЧЕТА),КАТО ОСНОВАТА(ДОЛНАТА КОРА) ОСТАВА ЦЯЛА(МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РЕЖЕ НА СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛАГА СЕ ФОЛИО,КОЕТО ДОСТИГА ДО ПОЛОВИНАТА ВИСОЧИНА НА ХЛЯБА.
2.МЕЖДУ ПОЛУЧЕНИТЕ КУБЧЕТА СЕ СЛАГАТ ПАРЧЕТА НАРЯЗАН САЛАМ ,СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ,КАТО СЕ РЕДУВАТ.
3.ПРЕСОВАНИЯ ЧЕСЪН СЕ РАЗБЪРКВА С ОЛИОТО И ПОДПРАВКИТЕ И СЕ РЪСИ НАВСЯКЪДЕ ВЪРХУ ХЛЯБА.ПЕЧЕ СЕ НА 180 ГРАДУСА ЗА ОКОЛО 30-40 МИНУТИ ИЛИ ДО ЗАЧЕРВЯВАНЕ
ТОВА Е ЕДНА ЧУДЕСНА РЕЦЕПТА ЗА ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ОСТАНАЛИ ПО МАЛКО КОЛБАС,СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ В ХЛАДИЛНИКА.
ПРОДУКТИ:
1 СТУДЕН ХЛЯБ,200-300 ГР.САЛАМ,200-250 ГР.КАШКАВАЛ,100 ГР.СИРЕНЕ, 60-70 ГР.МАСЛИНИ,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,100 МЛ.ОЛИО,ПОДПРАВКИ ПО ЖЕЛАНИЕ.
1.ХЛЯБЪТ СЕ НАРЯЗВА НА ФИЛИИ ПО ДЪЛЖИНА И ШИРИНА(НА КУБЧЕТА),КАТО ОСНОВАТА(ДОЛНАТА КОРА) ОСТАВА ЦЯЛА(МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РЕЖЕ НА СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛАГА СЕ ФОЛИО,КОЕТО ДОСТИГА ДО ПОЛОВИНАТА ВИСОЧИНА НА ХЛЯБА.
2.МЕЖДУ ПОЛУЧЕНИТЕ КУБЧЕТА СЕ СЛАГАТ ПАРЧЕТА НАРЯЗАН САЛАМ ,СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ,КАТО СЕ РЕДУВАТ.
3.ПРЕСОВАНИЯ ЧЕСЪН СЕ РАЗБЪРКВА С ОЛИОТО И ПОДПРАВКИТЕ И СЕ РЪСИ НАВСЯКЪДЕ ВЪРХУ ХЛЯБА.ПЕЧЕ СЕ НА 180 ГРАДУСА ЗА ОКОЛО 30-40 МИНУТИ ИЛИ ДО ЗАЧЕРВЯВАНЕ