НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР БИШКОТИ,2 ПАКЕТА ПУДИНГ ВАНИЛИЯ,20 ГР ЖЕЛАТИН,1 ЛИТЪР ПРЯСНО МЛЯКО,ОКОЛО 600 ГР ЯГОДИ,ОКОЛО 300 МЛ НАТУРАЛЕН СОК ОТ ЯГОДИ,ОКОЛО 150 ГР ЗАХАР,ШОКОЛАД ЗА УКРАСА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ТАВИЧКА С ГОЛЕМИНА 26 СМ СЪС СВАЛЯЩИ СТЕНИ ЗАСТИЛАМЕ С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ,КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ Я НАМАЧКАЛИ С РЪЦЕ (ТАКА ПО ЛЕСНО СЕ НАРЕЖДАТ БИШКОТИТЕ).ПРИГОТВЯМЕ ПУДИНГА ПО УКАЗАНИЕ НА ОПАКОВКАТА,СЛЕД КАТО СЕ ОХЛАДИ ПРИБАВЯМЕ ПОЛОВИНАТА ЖЕЛАТИН,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ РАЗТВОРИЛИ НА ВОДНА БАНЯ.ВСЯКА БИШКОТА ЛЕКО ПОТАПЯМЕ В ЯГОДОВИЯ СОК И ПОДРЕЖДАМЕ НА ДЪНОТО НА ТАВАТА,КАТО ЦВЕТЕ.МЕЖДУ ТЯХ СЛАГАМЕ НАРЯЗАНИ НА ФИЛИЙКИ ЯГОДИ.ПОДРЕЖДАМЕ ПЛЪТНО ЕДНА ДО ДРУГА БИШКОТИ ПО СТЕНИТЕ НА ТАВАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЗАЛИВАМЕ С ЧАСТ ОТ КРЕМА,ПОДРЕЖДАМЕ С БИШКОТИ ,ЗАЛИВАМЕ С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ КРЕМА И НАРЕЖДАМЕ БИШКОТИ ПЛЪТНО ЕДНО ДО ДРУГО.НАРЯЗВАМЕ ЯГОДИТЕ НА ЕДРО И ПОДРЕЖДАМЕ ВЪРХУ БИШКОТИТЕ.ПРИБАВЯМЕ КЪМ ОТ ОСТАНАЛИЯ ЯГОДОВ СОК ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЖЕЛАТИНА И ЗАЛИВАМЕ ЯГОДИТЕ (ТАКА ЯГОДИТЕ СЕ ЗАПАЗВАТ СВЕЖИ).ОСТАВЯМЕ ТОРТАТА ЗА 1 ЧАС ВЪВ ФРИЗЕРА,СЛЕД ТОВА ЗА ЕДНА НОЩ В ХЛАДИЛНИКА.В ПОДХОДЯЩА ЧИНИЯ ОБРЪЩАМЕ ТОРТАТА ,ВНИМАТЕЛНО ОТСТРАНЯВАМЕ ХАРТИЯТА И УКРАСЯВАМЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР БИШКОТИ,2 ПАКЕТА ПУДИНГ ВАНИЛИЯ,20 ГР ЖЕЛАТИН,1 ЛИТЪР ПРЯСНО МЛЯКО,ОКОЛО 600 ГР ЯГОДИ,ОКОЛО 300 МЛ НАТУРАЛЕН СОК ОТ ЯГОДИ,ОКОЛО 150 ГР ЗАХАР,ШОКОЛАД ЗА УКРАСА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ТАВИЧКА С ГОЛЕМИНА 26 СМ СЪС СВАЛЯЩИ СТЕНИ ЗАСТИЛАМЕ С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ,КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ Я НАМАЧКАЛИ С РЪЦЕ (ТАКА ПО ЛЕСНО СЕ НАРЕЖДАТ БИШКОТИТЕ).ПРИГОТВЯМЕ ПУДИНГА ПО УКАЗАНИЕ НА ОПАКОВКАТА,СЛЕД КАТО СЕ ОХЛАДИ ПРИБАВЯМЕ ПОЛОВИНАТА ЖЕЛАТИН,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ РАЗТВОРИЛИ НА ВОДНА БАНЯ.ВСЯКА БИШКОТА ЛЕКО ПОТАПЯМЕ В ЯГОДОВИЯ СОК И ПОДРЕЖДАМЕ НА ДЪНОТО НА ТАВАТА,КАТО ЦВЕТЕ.МЕЖДУ ТЯХ СЛАГАМЕ НАРЯЗАНИ НА ФИЛИЙКИ ЯГОДИ.ПОДРЕЖДАМЕ ПЛЪТНО ЕДНА ДО ДРУГА БИШКОТИ ПО СТЕНИТЕ НА ТАВАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЗАЛИВАМЕ С ЧАСТ ОТ КРЕМА,ПОДРЕЖДАМЕ С БИШКОТИ ,ЗАЛИВАМЕ С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ КРЕМА И НАРЕЖДАМЕ БИШКОТИ ПЛЪТНО ЕДНО ДО ДРУГО.НАРЯЗВАМЕ ЯГОДИТЕ НА ЕДРО И ПОДРЕЖДАМЕ ВЪРХУ БИШКОТИТЕ.ПРИБАВЯМЕ КЪМ ОТ ОСТАНАЛИЯ ЯГОДОВ СОК ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ЖЕЛАТИНА И ЗАЛИВАМЕ ЯГОДИТЕ (ТАКА ЯГОДИТЕ СЕ ЗАПАЗВАТ СВЕЖИ).ОСТАВЯМЕ ТОРТАТА ЗА 1 ЧАС ВЪВ ФРИЗЕРА,СЛЕД ТОВА ЗА ЕДНА НОЩ В ХЛАДИЛНИКА.В ПОДХОДЯЩА ЧИНИЯ ОБРЪЩАМЕ ТОРТАТА ,ВНИМАТЕЛНО ОТСТРАНЯВАМЕ ХАРТИЯТА И УКРАСЯВАМЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.