ХАЙДЕ ДА СЕ ПОДСЛАДИМ С НЕЩО БЪРЗО,ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
3 Ч.ЧАШИ БРАШНО,1 Ч.ЧАША ЗАХАР , 1 Ч.ЧАША КИСЕЛО МЛЯКО,1 Ч.ЧАША НЕПЪЛНА ОЛИО,1 ВАНИЛИЯ,1 БАКПУЛВЕР.
РАЗБЪРКВА СЕ ВСИЧКО ДОБРЕ И СЕ ИЗСИПВА В НАМАСЛЕНА ТАВА С ГОЛЕМИНА 26-28 СМ.ОТ ГОРЕ СЕ НАМАЗВА СЪС СЛАДКО,НО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗСИПЕ В ТАВАТА, ОТ ТЕСТОТО СЕ ОТДЕЛЯ МАЛКО ТОПЧЕ ( КОЛКОТО ЕДИН ЛИМОН).ТОПЧЕТО СЕ ОМЕСВА ДОПЪЛНИТЕЛНО С БРАШНО ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА СРЕДНО ТВЪРДО ТЕСТО С КОЕТО СЕ УКРАСЯВА ПИТАТА .СТЪРЖЕЙКИ ГО НА ЕДРО РЕНДЕ (КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ СТЪПКА ПО СТЪПКА) ВЪРХУ СЛАДКОТО.ПИТАТА СЕ ПЕЧЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ДО БЛЕДО КАФЯВ ЦВЯТ
ХАЙДЕ ДА СЕ ПОДСЛАДИМ С НЕЩО БЪРЗО,ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
3 Ч.ЧАШИ БРАШНО,1 Ч.ЧАША ЗАХАР , 1 Ч.ЧАША КИСЕЛО МЛЯКО,1 Ч.ЧАША НЕПЪЛНА ОЛИО,1 ВАНИЛИЯ,1 БАКПУЛВЕР.
РАЗБЪРКВА СЕ ВСИЧКО ДОБРЕ И СЕ ИЗСИПВА В НАМАСЛЕНА ТАВА С ГОЛЕМИНА 26-28 СМ.ОТ ГОРЕ СЕ НАМАЗВА СЪС СЛАДКО,НО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗСИПЕ В ТАВАТА, ОТ ТЕСТОТО СЕ ОТДЕЛЯ МАЛКО ТОПЧЕ ( КОЛКОТО ЕДИН ЛИМОН).ТОПЧЕТО СЕ ОМЕСВА ДОПЪЛНИТЕЛНО С БРАШНО ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА СРЕДНО ТВЪРДО ТЕСТО С КОЕТО СЕ УКРАСЯВА ПИТАТА .СТЪРЖЕЙКИ ГО НА ЕДРО РЕНДЕ (КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ СТЪПКА ПО СТЪПКА) ВЪРХУ СЛАДКОТО.ПИТАТА СЕ ПЕЧЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ДО БЛЕДО КАФЯВ ЦВЯТ