НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГРАМА КАЙМА,1 ГЛАВА КРОМИД (МОЖЕ И С ВРЪЗКА ЗЕЛЕН ЛУК),ОКОЛО 150 ГРАМА ГЪБИ,2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ МАСЛО,ОКОЛО 50-60 ГРАМА КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС,ЧЕРЕН ПИПЕР,КИМИОН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЕЖЕТЕ НА СИТНО ГЪБИТЕ И ГИ ЗАДУШЕТЕ В МАСЛОТО С МАЛКО СОЛ.СМЕСЕТЕ КАЙМАТА С НАРЯЗАНИЯ ЛУК И ПОДПРАВКИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА"),КАТО ДОБАВИТЕ 2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА.ОФОРМЕТЕ 5-6 ПИТКИ,КАТО В СРЕДАТА НА ВСЯКА СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА ОТ ЗАДУШЕНИТЕ ГЪБИ,НЯКОЛКО КУБЧЕТА КАШКАВАЛ.ЗАТВОРЕТЕ ОТВОРА С КАЙМА,ПРИПЛЕСКАЙТЕ КЮФТЕТАТА И ГИ ИЗПЕЧЕТЕ НА СИЛНА СКАРА.
СТАВАТ СТРАХОТНИ НА ВКУС И ВЪРВЯТ СЪС СВЕЖА САЛАТА И ЛЕДЕНО СТУДЕНА БИРА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГРАМА КАЙМА,1 ГЛАВА КРОМИД (МОЖЕ И С ВРЪЗКА ЗЕЛЕН ЛУК),ОКОЛО 150 ГРАМА ГЪБИ,2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ МАСЛО,ОКОЛО 50-60 ГРАМА КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС,ЧЕРЕН ПИПЕР,КИМИОН.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЕЖЕТЕ НА СИТНО ГЪБИТЕ И ГИ ЗАДУШЕТЕ В МАСЛОТО С МАЛКО СОЛ.СМЕСЕТЕ КАЙМАТА С НАРЯЗАНИЯ ЛУК И ПОДПРАВКИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА"),КАТО ДОБАВИТЕ 2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА.ОФОРМЕТЕ 5-6 ПИТКИ,КАТО В СРЕДАТА НА ВСЯКА СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА ОТ ЗАДУШЕНИТЕ ГЪБИ,НЯКОЛКО КУБЧЕТА КАШКАВАЛ.ЗАТВОРЕТЕ ОТВОРА С КАЙМА,ПРИПЛЕСКАЙТЕ КЮФТЕТАТА И ГИ ИЗПЕЧЕТЕ НА СИЛНА СКАРА.
СТАВАТ СТРАХОТНИ НА ВКУС И ВЪРВЯТ СЪС СВЕЖА САЛАТА И ЛЕДЕНО СТУДЕНА БИРА.