Или така наречените" pancakes"
Ще започна с рецептата за класическите американски палачинки. Ако искаш да станат по-тънки се добавя малко повече мляко. За да са пухкави и дебели, консистенцията на сместа трябва да е малко по плътна от кексово тесто.
Продукти:
Яйцето се разбива с миксер на висока скорост. Към него се добавят млякото и олиото, като скоростта се намаля.
Отделно се смесват сухите съставки. Добавят се към яйчната смес. Разбива се с миксер на ниска скорост.
Или така наречените" pancakes"
Ще започна с рецептата за класическите американски палачинки. Ако искаш да станат по-тънки се добавя малко повече мляко. За да са пухкави и дебели, консистенцията на сместа трябва да е малко по плътна от кексово тесто.
Продукти:
Яйцето се разбива с миксер на висока скорост. Към него се добавят млякото и олиото, като скоростта се намаля.
Отделно се смесват сухите съставки. Добавят се към яйчната смес. Разбива се с миксер на ниска скорост.