ФРИКАДЕЛИ (ДАТСКИ КЮФТЕТА)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР.КАЙМА,500ГР.КАРТОФИ,1 ГОЛЯМА ГЛАВА КРОМИД,1 ЯЙЦЕ,ОЛИО,ПОДПРАВКИ ЗА КЮФТЕТА,СОЛ НА ВКУС,ГАЛЕТА.
1.ОБЕЛЕТЕ И НАСТЪРЖЕТЕ КАРТОФИТЕ.ИЗСТИСКАЙТЕ ГИ ДОБРЕ И ГИ ПРИБАВЕТЕ КЪМ КАЙМАТА.ДОБАВЕТЕ НАСТЪРГАНИЯ ЛУК,ЯЙЦЕТО,ПОДПРАВКИТЕ И СОЛ НА ВКУС.
2.ОФОРМЕТЕ КЕБАПЧЕТАТА,ОВАЛЯЙТЕ ГИ В ГАЛЕТА И ГИ НАРЕДЕТЕ В НАМАСЛЕНА ТАВА.ОТГОРЕ ПОЛЕЙТЕ С МАЛКО ОЛИО.ПЕЧЕТЕ 25-30 МИНУТИ В ЗАГРЯТА ДО 200 ГРАДУСА ФУРНА.
ФРИКАДЕЛИТЕ СТАВАТ СЪС СТРАХОТЕН ВКУС И АРОМАТ И БЪРЗИ И ЛЕСНИ ЗА ПРАВЕНЕ.
ФРИКАДЕЛИ (ДАТСКИ КЮФТЕТА)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР.КАЙМА,500ГР.КАРТОФИ,1 ГОЛЯМА ГЛАВА КРОМИД,1 ЯЙЦЕ,ОЛИО,ПОДПРАВКИ ЗА КЮФТЕТА,СОЛ НА ВКУС,ГАЛЕТА.
1.ОБЕЛЕТЕ И НАСТЪРЖЕТЕ КАРТОФИТЕ.ИЗСТИСКАЙТЕ ГИ ДОБРЕ И ГИ ПРИБАВЕТЕ КЪМ КАЙМАТА.ДОБАВЕТЕ НАСТЪРГАНИЯ ЛУК,ЯЙЦЕТО,ПОДПРАВКИТЕ И СОЛ НА ВКУС.
2.ОФОРМЕТЕ КЕБАПЧЕТАТА,ОВАЛЯЙТЕ ГИ В ГАЛЕТА И ГИ НАРЕДЕТЕ В НАМАСЛЕНА ТАВА.ОТГОРЕ ПОЛЕЙТЕ С МАЛКО ОЛИО.ПЕЧЕТЕ 25-30 МИНУТИ В ЗАГРЯТА ДО 200 ГРАДУСА ФУРНА.
ФРИКАДЕЛИТЕ СТАВАТ СЪС СТРАХОТЕН ВКУС И АРОМАТ И БЪРЗИ И ЛЕСНИ ЗА ПРАВЕНЕ.