* 1 бр. (800 г) пиле
* 2-3 бр. (100 г) моркови
* 850 г грах от консерва
* 1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло
* 1 ч.л. (5 г) червен пипер
* 1-2 глави лук
* магданоз
* черен пипер, сол
Пилето се нарязва на парчета и се изпържва леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.
* 1 бр. (800 г) пиле
* 2-3 бр. (100 г) моркови
* 850 г грах от консерва
* 1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло
* 1 ч.л. (5 г) червен пипер
* 1-2 глави лук
* магданоз
* черен пипер, сол
Пилето се нарязва на парчета и се изпържва леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.