500 гр. кайма
1 гл. лук
1 ч.л. ронена чубрица
1 яйце 1 филия бял хляб (без кората)
кимион
черен пипер
50 гр. кашкавал
1 яйце
Начин на приготвяне:
Омесвате каймата с настъргания лук, чубрица, кимион, яйцето и накиснатия в вода и изстискан филия хляб, като за кюфтета. Сварявате яйцето, и го натрошавате, след това взимате, малко кайма разстилате я като за мекица, слагате малко яйце и настърган кашкавал, и го затваряте, пържите в нагорещена мазнина.
500 гр. кайма
1 гл. лук
1 ч.л. ронена чубрица
1 яйце 1 филия бял хляб (без кората)
кимион
черен пипер
50 гр. кашкавал
1 яйце
Начин на приготвяне:
Омесвате каймата с настъргания лук, чубрица, кимион, яйцето и накиснатия в вода и изстискан филия хляб, като за кюфтета. Сварявате яйцето, и го натрошавате, след това взимате, малко кайма разстилате я като за мекица, слагате малко яйце и настърган кашкавал, и го затваряте, пържите в нагорещена мазнина.