Необходими продукти:
1кг. телешка кайма300гр. бекон300гр. кашкавал1 с.л. вегетачерен и лют пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета черен и лют пипер на вкус.2. Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2см. поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.3. Плескавицата се изпича на скара от двете страни.
Необходими продукти:
1кг. телешка кайма300гр. бекон300гр. кашкавал1 с.л. вегетачерен и лют пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета черен и лют пипер на вкус.2. Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2см. поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.3. Плескавицата се изпича на скара от двете страни.