100 г шунка или салам
100 г кашкавал
100 г сирене
150 г лютеница вода 1:1
листа за лазаня
Листата се начупват на парчета, сиренето, кашкавала и салама се нарязват на кубчета. Лютеницата се разрежда с вода. В гювечето се нареждат малко листи, върху тях се ръси салам, сирене, кашкавал и се полива със сока от лютеницата, така се редуват три пласта. Най-отгоре се настъргва кашкавал. Пече се в умерена фурна.
100 г шунка или салам
100 г кашкавал
100 г сирене
150 г лютеница вода 1:1
листа за лазаня
Листата се начупват на парчета, сиренето, кашкавала и салама се нарязват на кубчета. Лютеницата се разрежда с вода. В гювечето се нареждат малко листи, върху тях се ръси салам, сирене, кашкавал и се полива със сока от лютеницата, така се редуват три пласта. Най-отгоре се настъргва кашкавал. Пече се в умерена фурна.