1 с.л. слънчогледово олио
2 глави червен лук, нарязани на осминки
2 големи круши, нарязани на четвъртинки и почистени от семето (оставете кората)
няколко стръка розмарин - само листенцата, нарязани
4 свински пържоли, около 175 гр. всяка, почистени от мазната част
50 гр. синьо сирене, на кубчета
Загрейте олиото в голям тиган (използвайте 2 котлона), след това прибавете лука, крушите, по-голямата част от розмарина и подправки на вкус. Запържете за около 5 минути, докато лукът започне да се карамелизира.
Загрейте грила на висока степен. Овкусете месото, след това го подредете между зеленчуците в тигана и запържете за 5-10 минути, докато стане златисто и се поизпържи отвътре. Поръсете с останалия розмарин и синьото сирене и запечете на грил, докато сиренето се разтопи.
1 с.л. слънчогледово олио
2 глави червен лук, нарязани на осминки
2 големи круши, нарязани на четвъртинки и почистени от семето (оставете кората)
няколко стръка розмарин - само листенцата, нарязани
4 свински пържоли, около 175 гр. всяка, почистени от мазната част
50 гр. синьо сирене, на кубчета
Загрейте олиото в голям тиган (използвайте 2 котлона), след това прибавете лука, крушите, по-голямата част от розмарина и подправки на вкус. Запържете за около 5 минути, докато лукът започне да се карамелизира.
Загрейте грила на висока степен. Овкусете месото, след това го подредете между зеленчуците в тигана и запържете за 5-10 минути, докато стане златисто и се поизпържи отвътре. Поръсете с останалия розмарин и синьото сирене и запечете на грил, докато сиренето се разтопи.