-
Начин на приготвяне
- Нарязваме рибата на кубчета и я овкусяваме със зехтн, сол, пипер, лимонов сок на вкус, и соевия сос.
- Нарязваме обеленото авокадо и почистения стрък селъри на кубчета. Овкусяваме ги със сол, зехтин и лимонов сок на вкус.
- Оформяме тартара в ринг и поднасяме салцата от авокадо. Овкусяваме с настърганата лимонова кора и запечен шам-фъстък.
- Поднасяме с препечен пълнозърнест хляб и салата от овкусена рукола.
Начин на приготвяне
- Нарязваме рибата на кубчета и я овкусяваме със зехтн, сол, пипер, лимонов сок на вкус, и соевия сос.
- Нарязваме обеленото авокадо и почистения стрък селъри на кубчета. Овкусяваме ги със сол, зехтин и лимонов сок на вкус.
- Оформяме тартара в ринг и поднасяме салцата от авокадо. Овкусяваме с настърганата лимонова кора и запечен шам-фъстък.
- Поднасяме с препечен пълнозърнест хляб и салата от овкусена рукола.