-
Продукти
- 20 г подправка за риба
- 1 лимон
- сол
- 10 бр. чери домати
- зехтин
- 600 г паламуд
Начин на приготвяне
- Изчистваме и измиваме добре рибата. Осоляваме и подправяме на вкус. Слагаме я върху хартия за печене.
- Нареждаме около нея чери доматчета на половинки и резени лимон. Поливаме със зехтин и малко вода.
- Печем на 200 градуса, около 40 минути. По желание, сервираме със зелена салата.
Продукти
- 20 г подправка за риба
- 1 лимон
- сол
- 10 бр. чери домати
- зехтин
- 600 г паламуд
Начин на приготвяне
- Изчистваме и измиваме добре рибата. Осоляваме и подправяме на вкус. Слагаме я върху хартия за печене.
- Нареждаме около нея чери доматчета на половинки и резени лимон. Поливаме със зехтин и малко вода.
- Печем на 200 градуса, около 40 минути. По желание, сервираме със зелена салата.