-
Продукти
- черен пипер
- сол
- 4 бр. морски дявол филета, 140 - 175 гр. всяко
- 1 лимон кора , ситно настъргана
- 4 с.л. магданоз пресен, ситно нарязан, плюс допълнително стръгчета за украса
- 4 с.л. галета прясна
- 4 с.л. олио
Начин на приготвяне
- Загряваме фурната на 180 градуса. Смесваме олиото, галетата, магданоза и лимоновата кора в купа, докато се смесят добре. Добавяме сол и пипер на вкус.
- Поставяме филетата в голяма тава за печене.
- Разпределяме сместа с галетата върху филетата и натискаме с пръсти, за да сме сигурни, че покрива филето.
- Печем в нагрятата фурна за 7 - 8 минути или докато рибата се изпече.
- Украсяваме със стръгче магданоз и сервираме.
Продукти
- черен пипер
- сол
- 4 бр. морски дявол филета, 140 - 175 гр. всяко
- 1 лимон кора , ситно настъргана
- 4 с.л. магданоз пресен, ситно нарязан, плюс допълнително стръгчета за украса
- 4 с.л. галета прясна
- 4 с.л. олио
Начин на приготвяне
- Загряваме фурната на 180 градуса. Смесваме олиото, галетата, магданоза и лимоновата кора в купа, докато се смесят добре. Добавяме сол и пипер на вкус.
- Поставяме филетата в голяма тава за печене.
- Разпределяме сместа с галетата върху филетата и натискаме с пръсти, за да сме сигурни, че покрива филето.
- Печем в нагрятата фурна за 7 - 8 минути или докато рибата се изпече.
- Украсяваме със стръгче магданоз и сервираме.