една тарелка (0.250 гр. печурки)
3-4 супени лъжици сладка царевица
Нарязваме пилешките гърди на хапки и ги запичаме в подходящ съд, като добавим подправките и по една супена лъжица балсамов оцет и соев сос. След това в същия съд поставяме нарязаните зеленчуци, царевицата и гъбите заедно с малко олио да се задушат. Накрая добавяме сланината нарязана на кубчета. Като станат готови ги поставяме в сача. Поръсваме обилно с настърган кашкавал и нареждаме нарязаните на шайби домати. Слагаме сача във фурната докато кашкавала се разтопи.
една тарелка (0.250 гр. печурки)
3-4 супени лъжици сладка царевица
Нарязваме пилешките гърди на хапки и ги запичаме в подходящ съд, като добавим подправките и по една супена лъжица балсамов оцет и соев сос. След това в същия съд поставяме нарязаните зеленчуци, царевицата и гъбите заедно с малко олио да се задушат. Накрая добавяме сланината нарязана на кубчета. Като станат готови ги поставяме в сача. Поръсваме обилно с настърган кашкавал и нареждаме нарязаните на шайби домати. Слагаме сача във фурната докато кашкавала се разтопи.