В тефлонов тиган се задушават в олио лапад, нарязаната връзка лук, гъбите /нарязани/. Поставя се ориза с малко вода - до омекване. Накрая се прибавят магданоза, копъра, чубрицата, червения пипер, солта и орехите. Задушава се до готовност , като се бърка непрекъснато. От готовото тесто се правят топки. Всяка топка тесто се разточва. В едната страна на всяка разточена топка се поставя от плънката и се загъва, като краищата се притискат добре. Поставят се в намазана с мазнина тава, мажат се с жълтък и се пекат.
В тефлонов тиган се задушават в олио лапад, нарязаната връзка лук, гъбите /нарязани/. Поставя се ориза с малко вода - до омекване. Накрая се прибавят магданоза, копъра, чубрицата, червения пипер, солта и орехите. Задушава се до готовност , като се бърка непрекъснато. От готовото тесто се правят топки. Всяка топка тесто се разточва. В едната страна на всяка разточена топка се поставя от плънката и се загъва, като краищата се притискат добре. Поставят се в намазана с мазнина тава, мажат се с жълтък и се пекат.