Продукти:
500гр.телешко филе
250гр.печурки
1бр.лимон(сок)
50гр.масло
черен пипер
сол
Почистените и нарязани гъби се задушават в част от маслото,докато течноста се изпари,след което се посоляват.Филето се нарязва на шницели,които леко се начукват,посоляват се,поръсват се с черен пипер и лимонов сок.Върху всеки шницел,които е поставен в отделно фолио,се разпределя задушените гъби и останалото масло.След това фолиото се затяга добре.Шницелите се поставят в тавичка,налива се малко топла вода и се пекат в предварително нагрята фурна около 40 мин
Продукти:
500гр.телешко филе
250гр.печурки
1бр.лимон(сок)
50гр.масло
черен пипер
сол
Почистените и нарязани гъби се задушават в част от маслото,докато течноста се изпари,след което се посоляват.Филето се нарязва на шницели,които леко се начукват,посоляват се,поръсват се с черен пипер и лимонов сок.Върху всеки шницел,които е поставен в отделно фолио,се разпределя задушените гъби и останалото масло.След това фолиото се затяга добре.Шницелите се поставят в тавичка,налива се малко топла вода и се пекат в предварително нагрята фурна около 40 мин