Продукти:
4 пушени наденици
500 мл. вода
1 с.л. масло
1 гл. лук
1 дафинов лист
1/2 ч.л. семе от копър
3 з. черен пипер
300 мл. бира
Начин на приготвяне:
Надупчваме надениците с вилица. Поставяме я в дълбок тиган заедно с водата. Кипваме на силен огън. Намаляваме котлона и захлупваме с капак да къкри 5 мин. Изливаме водата, отново засилваме котлона и връщаме наденицата върху него. Добавяме маслото и запържваме да се зачерви. Добавяме бирата и останалите продукти. Оставяме да къкри 5 мин. От време на време обръщаме наденицата.
Продукти:
4 пушени наденици
500 мл. вода
1 с.л. масло
1 гл. лук
1 дафинов лист
1/2 ч.л. семе от копър
3 з. черен пипер
300 мл. бира
Начин на приготвяне:
Надупчваме надениците с вилица. Поставяме я в дълбок тиган заедно с водата. Кипваме на силен огън. Намаляваме котлона и захлупваме с капак да къкри 5 мин. Изливаме водата, отново засилваме котлона и връщаме наденицата върху него. Добавяме маслото и запържваме да се зачерви. Добавяме бирата и останалите продукти. Оставяме да къкри 5 мин. От време на време обръщаме наденицата.