НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР КАЙМА,500 ГР ПРЕСНИ ГЪБИ ПЕЧУРКИ (НАРЯЗАНИ НА СИТНО И ПРЕДВАРИТЕЛНО СВАРЕНИ),3 БР КРЕНВИРШИ,2 ЯЙЦА,100 ГР ТОПЕНО СИРЕНЕ,1 ФИЛИЯ СУХ ХЛЯБ,ОКОЛО 150 ГР КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КЪМ КАЙМАТА СЕ ПРИБАВЯТ ГЪБИТЕ,ДВАТА ЖЪЛТЪКА,НАРЯЗАНИТЕ НА СИТНО КРЕНВИРШИ,НАКИСНАТИЯ ХЛЯБ И СОЛ НА ВКУС (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА")ВСИЧКО СЕ СМЕСВА ДОБРЕ И СЕ СЛАГА В НАМАЗАНА С ОЛИО ТАВА С ГОЛЕМИНА ОТ 28 СМ.ДОЛИВА СЕ ОТ ВОДАТА,В КОЯТО СА ВРЕЛИ ГЪБИТЕ,ДОКАТО СТАНЕ НА КАША.ТОПЕНОТО СИРЕНЕ СЕ СЛАГА ОТГОРЕ НА МАЛКИ ПАРЧЕНЦА.ВСИЧКО СЕ ПЕЧЕ НА УМЕРЕНА ФУРНА,ДОКАТО ИЗВРИ ВОДАТА,ДО ГОТОВНОСТ.ОТГОРЕ СЕ НАМАЗВА С РАЗБИТИТЕ НА СНЯГ БЕЛТЪЦИ,ПОРЪСВА СЕ ОБИЛНО С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ОТНОВО СЕ ЗАПИЧА.
СТАВА СТРАХОТНА ВКУСОТИЙКА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР КАЙМА,500 ГР ПРЕСНИ ГЪБИ ПЕЧУРКИ (НАРЯЗАНИ НА СИТНО И ПРЕДВАРИТЕЛНО СВАРЕНИ),3 БР КРЕНВИРШИ,2 ЯЙЦА,100 ГР ТОПЕНО СИРЕНЕ,1 ФИЛИЯ СУХ ХЛЯБ,ОКОЛО 150 ГР КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КЪМ КАЙМАТА СЕ ПРИБАВЯТ ГЪБИТЕ,ДВАТА ЖЪЛТЪКА,НАРЯЗАНИТЕ НА СИТНО КРЕНВИРШИ,НАКИСНАТИЯ ХЛЯБ И СОЛ НА ВКУС (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА")ВСИЧКО СЕ СМЕСВА ДОБРЕ И СЕ СЛАГА В НАМАЗАНА С ОЛИО ТАВА С ГОЛЕМИНА ОТ 28 СМ.ДОЛИВА СЕ ОТ ВОДАТА,В КОЯТО СА ВРЕЛИ ГЪБИТЕ,ДОКАТО СТАНЕ НА КАША.ТОПЕНОТО СИРЕНЕ СЕ СЛАГА ОТГОРЕ НА МАЛКИ ПАРЧЕНЦА.ВСИЧКО СЕ ПЕЧЕ НА УМЕРЕНА ФУРНА,ДОКАТО ИЗВРИ ВОДАТА,ДО ГОТОВНОСТ.ОТГОРЕ СЕ НАМАЗВА С РАЗБИТИТЕ НА СНЯГ БЕЛТЪЦИ,ПОРЪСВА СЕ ОБИЛНО С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ОТНОВО СЕ ЗАПИЧА.
СТАВА СТРАХОТНА ВКУСОТИЙКА.