НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
3-4 ТИКВИЧКИ,ЧЕСЪН НА ПРАХ,2 ЯЙЦА,ОКОЛО 150 ГР КАШКАВАЛ,ОКОЛО 200 ГР СИРЕНЕ,КОПЪР,МАГДАНОЗ,ОЛИО.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ИЗМИВАТЕ ТИКВИЧКИТЕ,НАРЯЗВАТЕ ГИ НА ТЪНКИ ФИЛИЙКИ.В ПОДХОДЯЩА КУПА СЛОЖЕТЕ НАРЯЗАНИТЕ ТИКВИЧКИ,ПОРЪСЕТЕ ГИ СЪС СОЛ НА ВКУС,МАЛКО ЧЕСНОВ ПРАХ,МАЛКО ОЛИО И ГИ РАЗБЪРКАЙТЕ ХУБАВО.ОСТАВЕТЕ ТИКВИЧКИТЕ ДА ПРЕСТОЯТ ЗА 30 МИНУТИ С ПОДПРАВКИТЕ.СЛЕД ТОВА НА СКАРА ИЛИ ГРИЛ ТИГАН ГИ ИЗПЕЧЕТЕ БЕЗ МАЗНИНА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ДОКАТО ТИКВИЧКИТЕ ЧАКАМЕ ДА ИЗСТИНАТ ПРИГОТВЯМЕ ПЛЪНКАТА ОТ ЯЙЦАТА,СИРЕНЕТО,ПОЛОВИНАТА ОТ КАШКАВАЛА ,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ НАСТЪРГАЛИ ,ПРИБАВЯМЕ МАГДАНОЗ СИТНО НАРЯЗАН И СИТНО НАРЯЗАН КОПЪР (КАТО КОЛИЧЕСТВОТО НА ЗЕЛЕНИТЕ ПОДПРАВКИ Е ВЪПРОС НА ВКУС).СЛЕД КАТО СА ИЗСТИНАЛИ ТИКВИЧКИТЕ,В КРАЯ НА ВСЯКА ФИЛИЙКА ТИКВИЧКА СЛАГАМЕ ПО ЕДНА ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ОТ ПЛЪНКАТА И НАВИВАМЕ НА РУЛО.НАВИТИТЕ РУЛЦА ПОДРЕЖДАМЕ В НАМАЗАНА С ОЛИО ТАВА.ПОРЪСВАМЕ ГИ ОТГОРЕ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ЗАПИЧАМЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА НА 200 ГРАДУСА ФУРНА ЗА 5-6 МИНУТИ, ДОКАТО СЕ ПОЛУЧИ ЗЛАТИСТА КОРИЧКА ОТ КАШКАВАЛА.
ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
3-4 ТИКВИЧКИ,ЧЕСЪН НА ПРАХ,2 ЯЙЦА,ОКОЛО 150 ГР КАШКАВАЛ,ОКОЛО 200 ГР СИРЕНЕ,КОПЪР,МАГДАНОЗ,ОЛИО.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ИЗМИВАТЕ ТИКВИЧКИТЕ,НАРЯЗВАТЕ ГИ НА ТЪНКИ ФИЛИЙКИ.В ПОДХОДЯЩА КУПА СЛОЖЕТЕ НАРЯЗАНИТЕ ТИКВИЧКИ,ПОРЪСЕТЕ ГИ СЪС СОЛ НА ВКУС,МАЛКО ЧЕСНОВ ПРАХ,МАЛКО ОЛИО И ГИ РАЗБЪРКАЙТЕ ХУБАВО.ОСТАВЕТЕ ТИКВИЧКИТЕ ДА ПРЕСТОЯТ ЗА 30 МИНУТИ С ПОДПРАВКИТЕ.СЛЕД ТОВА НА СКАРА ИЛИ ГРИЛ ТИГАН ГИ ИЗПЕЧЕТЕ БЕЗ МАЗНИНА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ДОКАТО ТИКВИЧКИТЕ ЧАКАМЕ ДА ИЗСТИНАТ ПРИГОТВЯМЕ ПЛЪНКАТА ОТ ЯЙЦАТА,СИРЕНЕТО,ПОЛОВИНАТА ОТ КАШКАВАЛА ,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ НАСТЪРГАЛИ ,ПРИБАВЯМЕ МАГДАНОЗ СИТНО НАРЯЗАН И СИТНО НАРЯЗАН КОПЪР (КАТО КОЛИЧЕСТВОТО НА ЗЕЛЕНИТЕ ПОДПРАВКИ Е ВЪПРОС НА ВКУС).СЛЕД КАТО СА ИЗСТИНАЛИ ТИКВИЧКИТЕ,В КРАЯ НА ВСЯКА ФИЛИЙКА ТИКВИЧКА СЛАГАМЕ ПО ЕДНА ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ОТ ПЛЪНКАТА И НАВИВАМЕ НА РУЛО.НАВИТИТЕ РУЛЦА ПОДРЕЖДАМЕ В НАМАЗАНА С ОЛИО ТАВА.ПОРЪСВАМЕ ГИ ОТГОРЕ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И ЗАПИЧАМЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА НА 200 ГРАДУСА ФУРНА ЗА 5-6 МИНУТИ, ДОКАТО СЕ ПОЛУЧИ ЗЛАТИСТА КОРИЧКА ОТ КАШКАВАЛА.
ГОЛЯМА ВКУСОТИЙКА.