Картофите се сваряват и се намачкват с много малко маргарин (25 грама) и 1/2 ч. л. сол, след което картофеното пюре се разстила върху алуминиево готварско фолио.
Картофите се сваряват и се намачкват с много малко маргарин (25 грама) и 1/2 ч. л. сол, след което картофеното пюре се разстила върху алуминиево готварско фолио.
Четирите яйца се сваряват за около 8-9 минути , след което се режат на две и се отделят жълтъците от белтъците. Жълтъците няма да ни трябват освен единия на несвареното яйце, който е за после.
Морковите, граха и белтъците се подреждат, след което рулото се завива. Пече се за около 15 минути завито във фолиото, след което фолиото се отваря, рулото се намазва с разбит жълтък и се пече за още 5-10 минути, докато се стегне и се образува розово кафява коричка.
Украсих с малко зелена салата (маруля и краставица, нарязана на много тънко). Изкуших се да украся също с малко майонеза, защото нямах кетчуп, но той е по-удачният вариант .
Картофите се сваряват и се намачкват с много малко маргарин (25 грама) и 1/2 ч. л. сол, след което картофеното пюре се разстила върху алуминиево готварско фолио.
Четирите яйца се сваряват за около 8-9 минути , след което се режат на две и се отделят жълтъците от белтъците. Жълтъците няма да ни трябват освен единия на несвареното яйце, който е за после.
Морковите, граха и белтъците се подреждат, след което рулото се завива. Пече се за около 15 минути завито във фолиото, след което фолиото се отваря, рулото се намазва с разбит жълтък и се пече за още 5-10 минути, докато се стегне и се образува розово кафява коричка.
Украсих с малко зелена салата (маруля и краставица, нарязана на много тънко). Изкуших се да украся също с малко майонеза, защото нямах кетчуп, но той е по-удачният вариант .