Новини

Последни новини

Не е истина колко харчи Шарън Озбърн за билети на кучетата си

Домашните любимци се превръщат в членове на семейството за много хора. При някои звезди обаче ставаме свидетели на куриозна привързаност. Пример за...

Домашните любимци се превръщат в членове на семейството за много хора. При някои звезди обаче ставаме свидетели на куриозна привързаност. Пример за това е и половинката на Ози Озбърн – Шарън, която не мърда никъде без четириногите си любимци.

Налудничавата любов към помераните Бела и Роки ѝ излиза по 230 хиляди лири на година за престой в бизнес класа. Най-честата дестинация, по която се движат кучетата, е Лос Анджелис – Обединеното кралство. Озбърн дори им е издала специални паспорти за по 200 британски лири, а по време на полет те си имат запазени места на обща стойност 19 600 британски лири.

Шарън обаче трябвало да измисли начин как да се справи със забраната за пътуване на животни, която имат някои от компаниите. Затова тя си издала специално медицинско удостоверение от психолози, според което се нуждае от емоционална близост по време на полет.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания