Новини

Последни новини

Никълъс Кейдж гони банков обирджия у нас

Страната ни вече от няколко години е предпочитана дестинация за реализирането на различни холивудски продукции. По тази причина страната ни успя да...

Страната ни вече от няколко години е предпочитана дестинация за реализирането на различни холивудски продукции. По тази причина страната ни успя да плени със страхотната си природа и купоните някои от най-известните представители на киноиндустрията. В това число влиза и легендарният Никълъс Кейдж, който отново ще стъпи на родна земя през март.

Носителят на "Оскар", който вече е бил в България заради "Непобедимите", се очаква да пристигне в София за снимките на филма Two Eleven. Престоят му този път ще продължи поне един месец, издават от студията на "Ню Бояна филм" пред "Монитор".

С режисурата на новата лента ще се заеме Йорк Шакълтън, Кейдж ще влезе в образа на ченге, което се опитва да залови опасен престъпник. Историята се върти около банков обир през 80-те години на миналия век. Разбойниците успяват да влязат в трезора през магазин и са въоръжени с автоматични оръжия. От другата страна има ченгета с обикновени пистолети и битката в един момент ще бъде неравна.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания