Новини

Последни новини

Уникална фотосесия на Уйлям и Кейт с децата (СНИМКИ)

Принц Уилям, съпругата му Катрин и двете им деца Джордж и Шарлот участваха във фотосесия за британското списание GQ. ...

Принц Уилям, съпругата му Катрин и двете им деца Джордж и Шарлот участваха във фотосесия за британското списание GQ.

Изданието публикува една от снимките на страницата си в Instagram. На черно-бялата фотография се вижда семейният домашен любимец – кучето Лупо.

Пред GQ принц Уилям сподели, че е натъжен, че съпругата му и двете им деца нямат възможност да се срещнат с майка му - принцеса Даяна, която вече не е между живите.

Когато принцеса Даяна почина, Уилям беше на 15 години, а Хари - на 12.

На 31 август 1997 г. в автомобилна катастрофа в Париж умират принцеса Даяна, нейният приятел Доди ал-Файед и шофьорът на автомобила Анри Пол. Бодигардът на ал Файед - Тревор Рийс-Джоунс, който седял на предната пътническа седалка, е единственият, който оцелява.

18-месечното френско съдебно разследване приключва през 1999 г. с изявлението, че автомобилната катастрофа, при която умира принцесата, е причинена от Анри Пол, който загубил контрол над колата при висока скорост и под влияние на алкохол.

Любопитен факт е, че бащата на Доди - Мохамед Ал-Файед, собственик на "Хародс" и на хотел "Риц", твърди, че катастрофата е резултат от конспирация и е ръководена от MI6 по инструкции от принц Филип, херцог на Единбург и съпруг на кралица Елизабет Втора.  

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания