Новини

Последни новини

Индипендънт: Маша раздели Гришо и Никол

Попиконата Никол Шерцингер и нашата звезда Григор Димитров вече не са гаджета. Това твърди и ирландското издание на вестник Индипендънт, което...

Попиконата Никол Шерцингер и нашата звезда Григор Димитров вече не са гаджета. Това твърди и ирландското издание на вестник Индипендънт, което се позовава на източник, близък до певицата, пише Spotra.bg

В началото на този месец първо се появи информация в най-тиражния таблоид в Англия - "Сън", че двамата временно са се разделили. Но сега "Индипендънт" стига по-далеч и твърди, че те вече не са заедно. 

Причината е, че Шерцингер видяла снимките на Димитров с бившата му приятелка Мария Шарапова на кортовете в Мадрид.

Индипендънт: Маша раздели Гришо и НиколTwiiter

Изданието твърди, че българинът и рускинята са само добри приятели и нищо повече, но за американката това било достатъчен повод да сложи точка на двугодишната им връзка. 

"Никол е съсипана! Тя мислеше, че може би този път е намерила Избрания, но не се получи", споделя въпросният източник, близък до американската певица, пред ирландския "Индипендънт". 

В момента смуглата красавица е в САЩ и се е отдала изцяло на кариерата си, обикаляйки редица светски събития и участвайки дейно в тях.

Гришо пък е в Европа и се подготвя за втория за годината турнир от Големия шлем - Ролан Гарос. 

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания