Новини

Последни новини

Съпругът на британската кралица влезе в болница

Съпругът на британската кралица Елизабет Втора - 96-годишният принц Филип, е приет в болница вчера. Той няма да присъства на официалното откриване на...

Съпругът на британската кралица Елизабет Втора - 96-годишният принц Филип, е приет в болница вчера. Той няма да присъства на официалното откриване на новия парламент, но остава "в добро разположение на духа". Това съобщи говорител на Бъкингамския дворец, цитиран от Ройтерс.

"Принц Филип бе приет в болница вчера. Той е в добро разположение на духа и е разочарован, че ще пропусне откриването на парламента и Кралските конни надбягвания в Аскът", каза говорителят.

"Единбургският херцог е приет снощи в болница "Крал Едуард Седми" в Лондон като превантивна мярка за лечение на инфекция от старо заболяване", уточни говорителят.

Принц Филип е страдал от сърдечни заболявания в миналото, отбелязва Асошиейтед прес.

Синът на кралицата принц Чарлс ще я придружава на откриването на парламента. Елизабет Втора ще присъства на Кралските конни надбягвания в Аскът днес следобед, както е планирано, след като произнесе речта си в парламента, отбелязва ДПА.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания