Новини

Последни новини

Русия може да отзове посланика си във Вашингтон

 Русия може да отзове посланика си във Вашингтон Сергей Кисляк, предава The Hill.Сергей Кисляк се превърна в често споменавана личност относно скандала свързан с предполагаемата руска намеса на американските избори.Не е ясно кога посланик Кисляк ще бъде отзован от Кремъла, но американско-руският Бизнес съвет е подготвил прощално събиране за Сергей Кисляк на 11 юли.Представители на администрацията на президента Тръмп, включително главният прокурор Джеф Сешънс, бившият съветник генерал Майкъл Флин и първият съветник Джаред Къшнър, са в полезрението на органите, които разследват връзките на Доналд Тръмп с Русия. Всеки един от тях е имал контакти или срещи с руския посланик Сергей Кисляк.

 Русия може да отзове посланика си във Вашингтон Сергей Кисляк, предава The Hill.
Сергей Кисляк се превърна в често споменавана личност относно скандала свързан с предполагаемата руска намеса на американските избори.
Не е ясно кога посланик Кисляк ще бъде отзован от Кремъла, но американско-руският Бизнес съвет е подготвил прощално събиране за Сергей Кисляк на 11 юли.
Представители на администрацията на президента Тръмп, включително главният прокурор Джеф Сешънс, бившият съветник генерал Майкъл Флин и първият съветник Джаред Къшнър, са в полезрението на органите, които разследват връзките на Доналд Тръмп с Русия. Всеки един от тях е имал контакти или срещи с руския посланик Сергей Кисляк.

Към статията няма коментари. Напишете първия.

Източник...


Етикети:Без
0 коментара
Докладвайте Принтиране

Прочетете още:

Отбелязвания