Потребители: 0 фен(а)

Споделяния ?

0

Кликвания ?

0

Трафик ?

0%

Етикети

Други блогове

  • 15 Oct 2015
    Сигурни сме че е детската шейна, шейната вече не е като в миналото,тежки и железни:)вече са цветни,с кормило,със спирачки,леки.Ето и нашите предложения за незабравими емоции както на детето ви,така и на нас родителите,нека с децата ни,отново се върнем за кратко и към нашето детство и да участваме в зимните игри на нашето дете.Детската шейна е една от играчките,които не остаряват. Tе са модерни както при малки малчугани,така и при юноши. Детските шейни претърпяват постоянно развитие. Дизайнерите са насочили изцяло вниманието си към аеродинамиката на детската шейна и нейната безопасност. Затова и днешните шейни приличат много на професионалните-те са леки,бързи и много цветни. За съжаление много от моделите не разполагат с достатъчно място на седалката,за да може родителя спокойна да придружава своето дете и да го направлява. Нещо което сме сигурни,че в най-скоро време ще бъде отстранено като недостатък при детската шейна. И така,стигнахме до това кой е най-добрия избор за нашето дете? Кой е най безопасния модел детска шейна? Нашите шейни са издържали десетки тестове за безопасност,както и материалите от които са изработени(липса на химикали,предизвикващи алергии). За това остава единствено да изберете варианта шейна,който ще задоволи вашия взискателен вкус и на вашето дете. Разгледайте категорията ни от детски шейни,която предлага огромен избор от модели шейни (чук и гек, шейни с кормило, двойни шейни и слайдери). За мнения, забележки и идеи използвайте фейсбук страницата ни igra359.bg и kikiriki.bg. СВЕТЪТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ зависи от това,което вие родителите ще му покажете!
    1704 Публикувано от igra359.bg Всичко за вашето дете
  • 26 Sep 2015
    АКУМУЛАТОРЕН ДЖИП -безспорно една от най-интересните акумулаторни играчки, предизвикващи трайно любопитство у всяко дете. Създадени изцяло за детето, тази играчка на батерия може да преодолява неравни терени и разполага с редица екстри. Големите гуми на акумулаторния джип и високото разположение на седалките създава истинско чувство на офроуд автомобил. Тази играчка на батерии разполага с различни по мощност батерии 6 v и 12 v, един или два задвижващи акумулаторни двигателя. На български пазар се предлагат многообразни модели Детски Джипове, те са умалени копия на оригиналите по пътищата. Най-атрактивните модели са на марките-  PORSHE, AUDI, BMW, MERCEDES, HUMMER и други. Цветни, луксозни те са гаранция за доброто настроение на Вашето дете в парка, пред блока или в двора на вашата градина. Моделите разполагат с едно или две места, светещи фарове наподобяващи ксенон и изход за mp 3 плеър. Музикални и солидни те ще станат абсолютната любима играчка на Вашето дете. Акумулаторните джипове разполагат с родителски контрол, което ще даде максимална сигурност на всеки родител. Как да изберем най-подходящия модел за нашето дете? Това е най-често задавания въпрос. На първо място трябва да имаме на предвид че закупуването на такъв тип коли на акумулаторни батерии, често пъти не е никак малка инвестиция. Тези детски акумулаторни джипове са с големи и солидни конструкции, често надхвърлящи 20 кг. Затова трябва да се съобразите с транспортирането му до мястото, на което вашето дете ще го използва. Изберете внимателно мощността на въпросната акумулаторна високо проходима играчка. Нашия съвет е 12 V за по големите деца и 6 Vза по-малките. Ето и нашите предложения на този модел електрически коли. Приятно разглеждане. За възникнали въпроси не се колебайте, пишете на нашия онлайн чат или се свържете на официалния ни телефон: 0896 413 490   kikiriki.info@gmail.com
    1625 Публикувано от igra359.bg Всичко за вашето дете
  • 20 Nov 2015
    Детската триколка е неизменен помощник на всеки родител в деликатната възраст, когато детето започва да се движи повече и детската количка става непрактична. Триколката става неизменен артикул в ежедневието при разходка, пазар и в придвижване на по-дълги разстояния. Тя дава сигурност със своите си удобства (комфортна седалка, колани, които придържат детето и различни позиции на облегалката на някои модели) .   Детски онлайн магазини WWW.igra359.bg и WWW.kikiriki.bg, предлагат на вашето внимание своята категория детски триколки!!! Детските триколки претърпяват възходяща метаморфоза в своето развитие. Цветни, удобни и с много екстри. Олекотени и със сенници, които да предпазват вашето дете от парещото слънце. Богатия избор на българския пазар от детски триколки (с педали и за яздене), представя марките доказани в Европа и Америка (smart trike, smoby, lexus trike, chic и много други) . Тези марки диктуват модата на детските триколки. Дизайнерските предложения на тези триколки с родителски контрол преминаващи в детско колело порастват заедно с детето ви. Те са алуминиеви и пластмасови, с помпащи или силиконови гуми, с дишащи материи на седалките. Търсещи максимален комфорт на родителя и на вашето дете докато го придвижвате от една точка до друга. При някои модели на детски триколки има богат избор от екстри, като поставка за бебешка чаша, играчки прихванати за кормилото разнообразяващи вашето дете и място за багаж (при някои модели). За препоръки, мнения и забележки моля използвайте нашите ФЕЙСБУК страници igra359.bg и kikiriki.bg. Вашето мнение е важно за нас!!!
    1402 Публикувано от igra359.bg Всичко за вашето дете
  • 08 Dec 2015
    Детските пързалки във всичките им форми,и големини,са любим артикул на всички деца. Нашите пързалки са цветни,малки и големи.За малки и по-пораснали деца. Изцяло изработени от безопасни материали и съобразени с европейските стандарти за качество!!! Създадени да зарадват всяко дете, и за неговото добро настроение.Едно начало на безкрайни игри в градината или дома. Категорията ни предлага пързалки на известни и не толкова известни марки,SMOBY, LITTLE TIKES и AURORA. Можете да зарадвате вашето дете, като монтирате една такава пързалка в градината или дома ви и да създадете едно място на което то ще се връща многократно. Идеално решение за вашето дете в топлите слънчеви дни или през студените. Въпроса е как да изберем подходящата пързалка за нашето дете? На първо място трябва да се съобразим с възрастта на детето. Да изберем размерите на пързалката и след това идва дизайна и цветовата гама, което е най-забавната част от нашия избор. Нашите пързалки позволяват след като детето ви приключи с играта, да я сгънете и приберете, без да заема много място в гаража или дома ви. Не на последно място трябва да се погрижите за безопасността на вашето дете. Изберете аксесоари подходящи за неговата възраст които да го предпазят от травми(каски, наколенки и налакътници). Препоръчително е родителски контрол за тези артикули. Не оставяйте детето си без надзор докато използва детската пързалка и избегнете нежелани наранявания!
    1311 Публикувано от igra359.bg Всичко за вашето дете
Семейство и дом Видяно 1 564 пъти Oct 26, 2015
Столчето за кола

Когато вашия малък човек е на път да се появи е добре да сте подготвени и да не оставяте всичко за накрая. Един от задължителните аксесоари, който не трябва да забравяте това е – столче за кола. Столчето за кола е единственият Ви вариант за безопасно пренасяне на вашия бебок, така че няма как да минете без него!

В момента пазара е наситен с този вид стока, но на какво трябва да обърнем внимание при избора на столчето? Задължително столчето за кола трябва да е здраво и сравнително тежко. Не се залъгвайте с разни китайски продукти. Обърнете внимание на облицовката, на плата с който е постлано столчето от вътрешната страна. Добре е тази материя да е например кожена или някаква друга, която да позволява лесно почистване на столчето без особени затруднения. Има и модели, които пък позволяват тази вътрешна част да се свали лесно и директно да се изпере в автоматичната Ви пералня. Знаете, но ако пък не знаете ще се убедите, че малките човечета се цапат и цапат всичко около себе си непрекъснато, а е ясно, че нямате много време за чистене и търкане и на столчето за кола.

При избора на столчето, задължително търсете към него да присъства и упътване, както и инструкция за монтаж. Не рискувайте, а го поставете така, както е посочил производителя, защото с тези неща шега не бива. Повечето модели имат картинка с обяснение на тях – как с две, три стъпки да извадите столчето и как да го поставите обратно. Тази картинка е добре да бъде оставена на самото столче за кола, за да бъде всеки наясно как се експлоатира правилно то. Не на последно място, трябва да се съобразите и с модела на вашия автомобил, защото има разлика.

Артикулът столче за кола се делят на няколко вида и се предлагат както за най-малките деца, така и такива в по-напреднала възраст. Каквото и столче да използвате първото правило за него е, никога, ама никога да не го поставяте в колата така че гърба на детето да е по-посока на движението. В коли снабдени с въздушни възглавници избягвайте да поставяте столчето там, където има такава възглавница.