За блата разбийте маслото със захарта и яйцата, докато се образува гладък крем. Смесете брашното, какаото и бакпулвера ги редувайки с млякото при непрекъснато бъркане към крема. Намазнете форма с диаметър 26 см, сипете сместа и сложете да се пече за 25 минути в загряна на 180 градуса фурна.
Готовия сладкиш освободете от формата и оставете да се охлади.
Загрейте млякото в тенджера, заедно с маслото и разбъркайте с гриса. Щом се сгъсти добавете захарта, кокосовите стърготини и ванилията. Този кокосов крем разстелете върху изстиналия блат.
Разтопете кувертюра бавно на водна баня и полейте сладкиша с него. Сложете сладкиша със шоколад и кокос за няколко часа в хладилника преди да поднесете.
За блата разбийте маслото със захарта и яйцата, докато се образува гладък крем. Смесете брашното, какаото и бакпулвера ги редувайки с млякото при непрекъснато бъркане към крема. Намазнете форма с диаметър 26 см, сипете сместа и сложете да се пече за 25 минути в загряна на 180 градуса фурна.
Готовия сладкиш освободете от формата и оставете да се охлади.
Загрейте млякото в тенджера, заедно с маслото и разбъркайте с гриса. Щом се сгъсти добавете захарта, кокосовите стърготини и ванилията. Този кокосов крем разстелете върху изстиналия блат.
Разтопете кувертюра бавно на водна баня и полейте сладкиша с него. Сложете сладкиша със шоколад и кокос за няколко часа в хладилника преди да поднесете.