НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 ПАКЕТ ГОТОВИ КОРИ,1 ЯЙЦЕ(СВАРЕНО),1 ЖЪЛТЪК,100-150 ГР.КАШКАВАЛ (НАСТЪРГАН НА ЕДРО),ОКОЛО 300-400 ГР.ГЪБИ ПЕЧУРКИ,1-2 СУП.ЛЪЖ.МАСЛО +100 ГР.РАЗТОПЕНО МАСЛО ЗА МАЗАНЕ НА КОРИТЕ.
ГЪБИТЕ СЕ НАРЯЗВАТ И СЕ ЗАДУШАВАТ В МАСЛОТО.ОСТАВЯТ СЕ ДА СЕ ОХЛАДЯТ.ПРИГОТВЯ СЕ ПЛЪНКА ОТ НАРЯЗАНОТО СВАРЕНО ЯЙЦЕ,НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ И ЗАДУШЕНИТЕ ГЪБИ.КОРИТЕ ЗА БАНИЦА СЕ НАМАЗВАТ С РАЗТОПЕНО МАСЛО.ВЪРХУ ВСЯКА СЕ ПОСТАВЯ ПО МАЛКО ПЛЪНКА.КОРИТЕ СЕ ЗАВИВАТ КАТО ПУРИЧКИ.ПОДРЕЖДАТ СЕ В НАМАСЛЕНА ТАВИЧКА И СЕ НАМАЗВАТ С РАЗБИТИЯ ЖЪЛТЪК В КОИТО СМЕ СЛОЖИЛИ НЯКОЛКО КАПКИ ОЛИО.ПЕКАТ СЕ ДО ПОРОЗОВЯВАНЕ В УМЕРЕНА ФУРНА.
МНОГО АРОМАТНИ И ВКУСНИ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 ПАКЕТ ГОТОВИ КОРИ,1 ЯЙЦЕ(СВАРЕНО),1 ЖЪЛТЪК,100-150 ГР.КАШКАВАЛ (НАСТЪРГАН НА ЕДРО),ОКОЛО 300-400 ГР.ГЪБИ ПЕЧУРКИ,1-2 СУП.ЛЪЖ.МАСЛО +100 ГР.РАЗТОПЕНО МАСЛО ЗА МАЗАНЕ НА КОРИТЕ.
ГЪБИТЕ СЕ НАРЯЗВАТ И СЕ ЗАДУШАВАТ В МАСЛОТО.ОСТАВЯТ СЕ ДА СЕ ОХЛАДЯТ.ПРИГОТВЯ СЕ ПЛЪНКА ОТ НАРЯЗАНОТО СВАРЕНО ЯЙЦЕ,НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ И ЗАДУШЕНИТЕ ГЪБИ.КОРИТЕ ЗА БАНИЦА СЕ НАМАЗВАТ С РАЗТОПЕНО МАСЛО.ВЪРХУ ВСЯКА СЕ ПОСТАВЯ ПО МАЛКО ПЛЪНКА.КОРИТЕ СЕ ЗАВИВАТ КАТО ПУРИЧКИ.ПОДРЕЖДАТ СЕ В НАМАСЛЕНА ТАВИЧКА И СЕ НАМАЗВАТ С РАЗБИТИЯ ЖЪЛТЪК В КОИТО СМЕ СЛОЖИЛИ НЯКОЛКО КАПКИ ОЛИО.ПЕКАТ СЕ ДО ПОРОЗОВЯВАНЕ В УМЕРЕНА ФУРНА.
МНОГО АРОМАТНИ И ВКУСНИ.