НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
картофи
топено сирене
краве сирене
кашкавал
гъби
чесън
соев сос
сол на вкус
масло
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Обелват се картофите и се нарязват като ветрило. Във всеки разрез се слага по малко парченце от топеното сирене,кашкавала,краве сирене ,нарязана гъбка и тънка филийка чесън.Осолявате всяко картофче. Със соевия сос поръсвате всеки картоф.Разтопявате масло и слагате върху всеки картоф по една супена лъжица (както може да видите от снимките "стъпка по стъпка"). Налива се половин чаена чаша вода в тавичка и се завива с фолио. Пече се на 220 градуса за 45 минути. Маха се фолиото и се запича.
Стават много ефектни, ароматни и вкусни.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
картофи
топено сирене
краве сирене
кашкавал
гъби
чесън
соев сос
сол на вкус
масло
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Обелват се картофите и се нарязват като ветрило. Във всеки разрез се слага по малко парченце от топеното сирене,кашкавала,краве сирене ,нарязана гъбка и тънка филийка чесън.Осолявате всяко картофче. Със соевия сос поръсвате всеки картоф.Разтопявате масло и слагате върху всеки картоф по една супена лъжица (както може да видите от снимките "стъпка по стъпка"). Налива се половин чаена чаша вода в тавичка и се завива с фолио. Пече се на 220 градуса за 45 минути. Маха се фолиото и се запича.
Стават много ефектни, ароматни и вкусни.