НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1/2 Ч.ЧАША РАЗТОПЕНО МАСЛО,1 ПАКЕТ КОРИ ЗА БАНИЦА.
ЗА ПЛЪНКАТА:
1 ЛИТЪР ПРЯСНО МЛЯКО,1 Ч.ЧАША ГРИС,2 ЯЙЦА,1 Ч.ЧАША ЗАХАР.
ЗА СИРОПА:
3 Ч.ЧАШИ ЗАХАР,3 Ч.ЧАШИ ВОДА,1 ВАНИЛИЯ
1.ТАВА СЕ НАМАЗВА С МАСЛО.ВСЯКА КОРА ,ПОСТАВЕНА ПО ЕДИНИЧНО,СЕ НАМАЗВА С МАСЛО,ДОКАТО СВЪРШАТ ПОЛОВИНАТА ОТ КОРИТЕ В ПАКЕТА.КРАИЩАТА ИМ СЕ ОСТАВЯТ ДА ВИСЯТ ОТСТРАНИ НА ТАВАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").
2.ЗА ПЛЪНКАТА МЛЯКОТО СЕ КИПВА И НА СТРУЙКА СЕ ДОБАВЯ ГРИСЪТ,КАТО СЕ РАЗБЪРКВА ПОСТОЯННО.ЯЙЦАТА И ЗАХАРТА СЕ РАЗБИВАТ.
3.ЩОМ ГРИСЪТ СТАНЕ ГОТОВ,В НЕГО НА МАЛКИ ПОРЦИИ СЕ ПРИБАВЯТ ЯЙЦАТА И СЕ БЪРКА ПОСТОЯННО ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СМЕС.
4.ПОЛУЧЕНИЯТ КРЕМ СЕ ИЗЛИВА ВЪРХУ КОРИТЕ.ВЪРХУ НЕГО СЕ НАРЕЖДАТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА ОТ КОРИТЕ,КОИТО ПООТДЕЛНО СЕ НАМАЗВАТ С МАСЛО И КРАИЩАТА ИМ СЕ ОСТАВЯТ ДА ВИСЯТ НАВЪН.
5.ОСТАВЕНИТЕ КРАИЩА СЕ ЗАВИВАТ НАВЪТРЕ КЪМ ЦЕНТЪРА И ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА НЕЩО КАТО ВЕНЧЕ.
6.ПРЕДИ ДА ПОСТАВИТЕ ВЪВ ФУРНАТА ,БАНИЦАТА СЕ НАРЯЗВА И СЕ НАПРЪСКВА СЪС СТУДЕНА ВОДА.ПЕЧЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ОКОЛО 30 МИНУТИ.
7.СИРОПЪТ СЕ ПРИГОТВЯ,КАТО СЕ КИПНЕ ВОДАТА И В НЕЯ СЕ СЛОЖАТ ЗАХАРТА И ВАНИЛИЯТА.ВАРИ СЕ ОКОЛО 5 МИНУТИ.
8.ГОРЕЩАТА БАНИЦА СЕ ПОЛИВА С ГОРЕЩ СИРОП И СЕ ОСТАВЯ ДА ПРЕСТОИ ЕДНА НОЩ,ЗА ДА ГО ПОПИЕ.
БАНИЦАТА СТАВА СТРАХОТНА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1/2 Ч.ЧАША РАЗТОПЕНО МАСЛО,1 ПАКЕТ КОРИ ЗА БАНИЦА.
ЗА ПЛЪНКАТА:
1 ЛИТЪР ПРЯСНО МЛЯКО,1 Ч.ЧАША ГРИС,2 ЯЙЦА,1 Ч.ЧАША ЗАХАР.
ЗА СИРОПА:
3 Ч.ЧАШИ ЗАХАР,3 Ч.ЧАШИ ВОДА,1 ВАНИЛИЯ
1.ТАВА СЕ НАМАЗВА С МАСЛО.ВСЯКА КОРА ,ПОСТАВЕНА ПО ЕДИНИЧНО,СЕ НАМАЗВА С МАСЛО,ДОКАТО СВЪРШАТ ПОЛОВИНАТА ОТ КОРИТЕ В ПАКЕТА.КРАИЩАТА ИМ СЕ ОСТАВЯТ ДА ВИСЯТ ОТСТРАНИ НА ТАВАТА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").
2.ЗА ПЛЪНКАТА МЛЯКОТО СЕ КИПВА И НА СТРУЙКА СЕ ДОБАВЯ ГРИСЪТ,КАТО СЕ РАЗБЪРКВА ПОСТОЯННО.ЯЙЦАТА И ЗАХАРТА СЕ РАЗБИВАТ.
3.ЩОМ ГРИСЪТ СТАНЕ ГОТОВ,В НЕГО НА МАЛКИ ПОРЦИИ СЕ ПРИБАВЯТ ЯЙЦАТА И СЕ БЪРКА ПОСТОЯННО ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СМЕС.
4.ПОЛУЧЕНИЯТ КРЕМ СЕ ИЗЛИВА ВЪРХУ КОРИТЕ.ВЪРХУ НЕГО СЕ НАРЕЖДАТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА ОТ КОРИТЕ,КОИТО ПООТДЕЛНО СЕ НАМАЗВАТ С МАСЛО И КРАИЩАТА ИМ СЕ ОСТАВЯТ ДА ВИСЯТ НАВЪН.
5.ОСТАВЕНИТЕ КРАИЩА СЕ ЗАВИВАТ НАВЪТРЕ КЪМ ЦЕНТЪРА И ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА НЕЩО КАТО ВЕНЧЕ.
6.ПРЕДИ ДА ПОСТАВИТЕ ВЪВ ФУРНАТА ,БАНИЦАТА СЕ НАРЯЗВА И СЕ НАПРЪСКВА СЪС СТУДЕНА ВОДА.ПЕЧЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА ОКОЛО 30 МИНУТИ.
7.СИРОПЪТ СЕ ПРИГОТВЯ,КАТО СЕ КИПНЕ ВОДАТА И В НЕЯ СЕ СЛОЖАТ ЗАХАРТА И ВАНИЛИЯТА.ВАРИ СЕ ОКОЛО 5 МИНУТИ.
8.ГОРЕЩАТА БАНИЦА СЕ ПОЛИВА С ГОРЕЩ СИРОП И СЕ ОСТАВЯ ДА ПРЕСТОИ ЕДНА НОЩ,ЗА ДА ГО ПОПИЕ.
БАНИЦАТА СТАВА СТРАХОТНА.