ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОДСЛАДИМ С НЕЩО БЪРЗО.ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БАКЛАВАТА:
1 ПАКЕТ ГОТОВИ КОРИ (400 ГР),4 ЯЙЦА,200 МЛ ОЛИО,1 ВОДНА ЧАША ОТ (200 МЛ) ЗАХАР,1 ВОДНА ЧАША КИСЕЛО МЛЯКО,1 БАКПУЛВЕР,ОРЕХИ .
ЗА СИРОПА:
2 И 1/2 ВОДНА ЧАША ЗАХАР,700 МЛ ВОДА,1 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ЛИМОНОВ СОК,1 ВАНИЛИЯ.СИРОПА СЕ ВАРИ ЗА 10 МИНУТИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ЯЙЦАТА,ЗАХАРТА СЕ РАЗБЪРКВАТ,ПРИБАВЯТ СЕ ОЛИОТО И КИСЕЛОТО МЛЯКО В КОЕТО СМЕ ДОБАВИЛИ И БАКПУЛВЕРА.КОРИТЕ СЕ НАРЕЖДАТ В ТАВА ЕДНА ПО ЕДНА КАТО АКОРДЕОН (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СМЕСТА СЕ ИЗСИПВА МЕЖДУ КОРИТЕ.ПЕЧЕ СЕ ВЪВ ФУРНАТА НА 180 ГРАДУСА ДО ЗЛАТИСТ ЦВЯТ.НАРЪСВАТЕ СЪС СМЛЕНИ ОРЕХИ, ЗАЛИВАТЕ БАКЛАВАТА СТУДЕНА С ТОПЛИЯ СИРОП.СТАВА МНОГО ВКУСНА,НО ОЩЕ ПО ВКУСНА СТАВА АКО ПРЕСТОЙ ЕДНА НОЩ.
ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОДСЛАДИМ С НЕЩО БЪРЗО.ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ЗА БАКЛАВАТА:
1 ПАКЕТ ГОТОВИ КОРИ (400 ГР),4 ЯЙЦА,200 МЛ ОЛИО,1 ВОДНА ЧАША ОТ (200 МЛ) ЗАХАР,1 ВОДНА ЧАША КИСЕЛО МЛЯКО,1 БАКПУЛВЕР,ОРЕХИ .
ЗА СИРОПА:
2 И 1/2 ВОДНА ЧАША ЗАХАР,700 МЛ ВОДА,1 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ЛИМОНОВ СОК,1 ВАНИЛИЯ.СИРОПА СЕ ВАРИ ЗА 10 МИНУТИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ЯЙЦАТА,ЗАХАРТА СЕ РАЗБЪРКВАТ,ПРИБАВЯТ СЕ ОЛИОТО И КИСЕЛОТО МЛЯКО В КОЕТО СМЕ ДОБАВИЛИ И БАКПУЛВЕРА.КОРИТЕ СЕ НАРЕЖДАТ В ТАВА ЕДНА ПО ЕДНА КАТО АКОРДЕОН (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СМЕСТА СЕ ИЗСИПВА МЕЖДУ КОРИТЕ.ПЕЧЕ СЕ ВЪВ ФУРНАТА НА 180 ГРАДУСА ДО ЗЛАТИСТ ЦВЯТ.НАРЪСВАТЕ СЪС СМЛЕНИ ОРЕХИ, ЗАЛИВАТЕ БАКЛАВАТА СТУДЕНА С ТОПЛИЯ СИРОП.СТАВА МНОГО ВКУСНА,НО ОЩЕ ПО ВКУСНА СТАВА АКО ПРЕСТОЙ ЕДНА НОЩ.