НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР КРОМИД,ОКОЛО 60 МЛ ОЛИО,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА БРАШНО,1 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ЧЕРВЕН ПИПЕР,100 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,ОКОЛО 20 МАСЛИНИ БЕЗ КОСТИЛКИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЯЗВАМЕ НА ЛУНИЧКИ КРОМИДА,ПРЕСОВАМЕ ЧЕСЪНА ,ПРИБАВЯМЕ МАЗНИНАТА И ЗАПЪРЖВАМЕ.СЛЕД КАТО КРОМИДА ОМЕКНЕ НАПЪЛНО,ПРИБАВЯМЕ БРАШНОТО И ОСТАВЯМЕ ЗА МАЛКО ДА СЕ ЗАПЪРЖИ.НАРЪСВАМЕ С ЧЕРВЕНИЯТ ПИПЕР.НАЛИВАМЕ ОКОЛО 60-70 МЛ ТОПЛА ВОДА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПРИБАВЯМЕ И РАЗМИТО В МАЛКО ВОДА ДОМАТЕНО ПЮРЕ.ПОДПРАВЯМЕ СЪС СОЛ НА ВКУС И ПРИБАВЯМЕ И МАСЛИНИТЕ.ЯХНИЯТА СЕ ОСТАВА ДА КЪКРИ НА ТИХ ОГЪН,КАТО ПЕРИОДИЧНО СЕ РАЗБЪРКВА.ЯХНИЯТА Е ГОТОВА ,КОГАТО ОСТАНЕ ПОЧТИ НА МАЗНИНА.
МНОГО ВКУСНА И АРОМАТНА.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
500 ГР КРОМИД,ОКОЛО 60 МЛ ОЛИО,2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА БРАШНО,1 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ЧЕРВЕН ПИПЕР,100 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,ОКОЛО 20 МАСЛИНИ БЕЗ КОСТИЛКИ.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЯЗВАМЕ НА ЛУНИЧКИ КРОМИДА,ПРЕСОВАМЕ ЧЕСЪНА ,ПРИБАВЯМЕ МАЗНИНАТА И ЗАПЪРЖВАМЕ.СЛЕД КАТО КРОМИДА ОМЕКНЕ НАПЪЛНО,ПРИБАВЯМЕ БРАШНОТО И ОСТАВЯМЕ ЗА МАЛКО ДА СЕ ЗАПЪРЖИ.НАРЪСВАМЕ С ЧЕРВЕНИЯТ ПИПЕР.НАЛИВАМЕ ОКОЛО 60-70 МЛ ТОПЛА ВОДА (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ПРИБАВЯМЕ И РАЗМИТО В МАЛКО ВОДА ДОМАТЕНО ПЮРЕ.ПОДПРАВЯМЕ СЪС СОЛ НА ВКУС И ПРИБАВЯМЕ И МАСЛИНИТЕ.ЯХНИЯТА СЕ ОСТАВА ДА КЪКРИ НА ТИХ ОГЪН,КАТО ПЕРИОДИЧНО СЕ РАЗБЪРКВА.ЯХНИЯТА Е ГОТОВА ,КОГАТО ОСТАНЕ ПОЧТИ НА МАЗНИНА.
МНОГО ВКУСНА И АРОМАТНА.