НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
30-40 ФИЛИЙКИ ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ФРАНЗЕЛА С ДЕБЕЛИНА 2 СМ,60 ГР МАСЛО,300-400 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,1 ЯЙЦЕ,ОКОЛО 250 ГР КАШКАВАЛ,100 ГР ГЪБИ,ОКОЛО 200 ГР ШУНКА,150-200 ГР ЦАРЕВИЦА,ЧУБРИЦА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ФИЛИЙКИТЕ СЕ ПОДРЕЖДАТ В НАМАЗНЕНА С ОЛИО ТАВА.ПОРЪСВАТ СЕ С ДОМАТЕНО ПЮРЕ,СМЕСЕНО С РАЗТОПЕНОТО МАСЛО И ЯЙЦЕТО.СЛЕД ТОВА СЕ ПОРЪСВА С НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛЕД ТОВА С ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ.НАЙ-ОТГОРЕ СЕ НАРЕЖДАТ ГЪБИТЕ,КОИТО СА ЕДРО НАРЯЗАНИ.ПОРЪСВАТЕ С ЧУБРИЦА.ПЕЧЕТЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА.
СТАВА БЪРЗО,ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
30-40 ФИЛИЙКИ ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ФРАНЗЕЛА С ДЕБЕЛИНА 2 СМ,60 ГР МАСЛО,300-400 МЛ ДОМАТЕНО ПЮРЕ,1 ЯЙЦЕ,ОКОЛО 250 ГР КАШКАВАЛ,100 ГР ГЪБИ,ОКОЛО 200 ГР ШУНКА,150-200 ГР ЦАРЕВИЦА,ЧУБРИЦА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ФИЛИЙКИТЕ СЕ ПОДРЕЖДАТ В НАМАЗНЕНА С ОЛИО ТАВА.ПОРЪСВАТ СЕ С ДОМАТЕНО ПЮРЕ,СМЕСЕНО С РАЗТОПЕНОТО МАСЛО И ЯЙЦЕТО.СЛЕД ТОВА СЕ ПОРЪСВА С НАСТЪРГАНИЯ КАШКАВАЛ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").СЛЕД ТОВА С ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ.НАЙ-ОТГОРЕ СЕ НАРЕЖДАТ ГЪБИТЕ,КОИТО СА ЕДРО НАРЯЗАНИ.ПОРЪСВАТЕ С ЧУБРИЦА.ПЕЧЕТЕ СЕ В УМЕРЕНА ФУРНА.
СТАВА БЪРЗО,ЛЕСНО И МНОГО ВКУСНО.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
ДА ВИ Е СЛАДКО