НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 ОПАКОВКА КОРИ ЗА БАНИЦА,ОКОЛО 300-350 ГРАМА СИРЕНЕ,250-300 ГРАМА ШУНКА(МОЖЕ ТЕЛЕШКИ САЛАМ)
ЗА ЗАЛИВКАТА:
3 ЯЙЦА,300 МЛ ТОПЛА ВОДА,1 КУТИЯ (200 ГР) МАЙОНЕЗА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ТАВАТА СЕ НАМАЗВА С ОЛИО.ПОКРИВА СЕ С ПЛАСТ КОРИ,СЛЕДВА ПЛАСТ НАТРОШЕНО СИРЕНЕ,ПОСЛЕ ПАК КОРИ И ПЛАСТ НАРЯЗАН НА КУБЧЕТА ШУНКА(ТЕЛЕШКИ САЛАМ).ТАКА СЕ РЕДУВА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ.НАРЕДЕНАТА БАНИЦА СЕ НАРЯЗВА НА МАЛКИ КВАДРАТИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЯЙЦАТА СЕ РАЗБИВАТ.МАЙОНЕЗАТА СЕ РАЗМИВА С ТОПЛАТА ВОДА И СЕ СМЕСВА С ЯЙЦАТА.С ТАЗИ СМЕС СЕ ЗАЛИВА БАНИЦАТА И СЕ РАЗКЛАЩА,ЗА ДА СЕ РАЗНЕСЕ НАВСЯКЪДЕ.БАНИЦАТА СЕ ПЕЧЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА ФУРНА ЗА 30-40 МИНУТИ ДО ЗЛАТИСТ ЗАГАР.
СТАВА СТРАХОТНА И ВЪРВИ МНОГО С АЙРАН.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 ОПАКОВКА КОРИ ЗА БАНИЦА,ОКОЛО 300-350 ГРАМА СИРЕНЕ,250-300 ГРАМА ШУНКА(МОЖЕ ТЕЛЕШКИ САЛАМ)
ЗА ЗАЛИВКАТА:
3 ЯЙЦА,300 МЛ ТОПЛА ВОДА,1 КУТИЯ (200 ГР) МАЙОНЕЗА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ТАВАТА СЕ НАМАЗВА С ОЛИО.ПОКРИВА СЕ С ПЛАСТ КОРИ,СЛЕДВА ПЛАСТ НАТРОШЕНО СИРЕНЕ,ПОСЛЕ ПАК КОРИ И ПЛАСТ НАРЯЗАН НА КУБЧЕТА ШУНКА(ТЕЛЕШКИ САЛАМ).ТАКА СЕ РЕДУВА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ.НАРЕДЕНАТА БАНИЦА СЕ НАРЯЗВА НА МАЛКИ КВАДРАТИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЯЙЦАТА СЕ РАЗБИВАТ.МАЙОНЕЗАТА СЕ РАЗМИВА С ТОПЛАТА ВОДА И СЕ СМЕСВА С ЯЙЦАТА.С ТАЗИ СМЕС СЕ ЗАЛИВА БАНИЦАТА И СЕ РАЗКЛАЩА,ЗА ДА СЕ РАЗНЕСЕ НАВСЯКЪДЕ.БАНИЦАТА СЕ ПЕЧЕ В ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯТА ФУРНА ЗА 30-40 МИНУТИ ДО ЗЛАТИСТ ЗАГАР.
СТАВА СТРАХОТНА И ВЪРВИ МНОГО С АЙРАН.