НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ОКОЛО 600 -700 ГР КИСЕЛО МЛЯКО,2 БАНАНА (МОЖЕ И ДРУГИ ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ),ОКОЛО 200 ГР СЛАДКО ОТ ЯГОДИ,20 ГР ЖЕЛАТИН,ШОКОЛАД ЗА УКРАСА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ИЗСИПВАМЕ КИСЕЛОТО МЛЯКО В ГОЛЯМА ДЪЛБОКА КУПА,СЛАГАМЕ СЛАДКОТО И ХУБАВО РАЗБЪРКВАМЕ.ОПИТВАМЕ НА ВКУС И АКО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО СЛАДКО,ПРИБАВЯМЕ НЯКОЛКО ЧАЕНИ ЛЪЖИЦИ ПУДРА ЗАХАР.НАРЯЗВАМЕ БАНАНИТЕ НА ШАЙБИ И ГИ ПРИБАВЯМЕ КЪМ МЛЯКОТО.ДОБАВЯМЕ ЖЕЛАТИНЪТ,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ РАЗБЪРКАЛИ В 120 МЛ СТУДЕНА ВОДА И СМЕ ГО РАЗТВОРИЛИ НА ВОДНА БАНЯ.СЛАГАМЕ КРЕМА В ПОДХОДЯЩИ ЧАШКИ ИЛИ КУПИЧКИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ОСТАВЯТЕ ЗА ЕДИН ЧАС ВЪВ ФРИЗЕРА И СЛЕД ТОВА ЗА ОКОЛО 1-2 ЧАСА В ХЛАДИЛНИКА.ПОЖЕЛАНИЕ ПРИ СЕРВИРАНЕ С ПОМОЩТА НА МАЛКА ЛЪЖИЧКА ОТЛЕПЕТЕ ОТ СТЕНИТЕ НА ЧАШКАТА ИЛИ КУПИЧКАТА КРЕМА И ГО ОБЪРНЕТЕ В ЧИНИЯ И ОТГОРЕ ГО УКРАСЕТЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.
МНОГО ВКУСЕН И ЛЕК ДЕСЕРТ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
ОКОЛО 600 -700 ГР КИСЕЛО МЛЯКО,2 БАНАНА (МОЖЕ И ДРУГИ ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ),ОКОЛО 200 ГР СЛАДКО ОТ ЯГОДИ,20 ГР ЖЕЛАТИН,ШОКОЛАД ЗА УКРАСА.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ИЗСИПВАМЕ КИСЕЛОТО МЛЯКО В ГОЛЯМА ДЪЛБОКА КУПА,СЛАГАМЕ СЛАДКОТО И ХУБАВО РАЗБЪРКВАМЕ.ОПИТВАМЕ НА ВКУС И АКО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО СЛАДКО,ПРИБАВЯМЕ НЯКОЛКО ЧАЕНИ ЛЪЖИЦИ ПУДРА ЗАХАР.НАРЯЗВАМЕ БАНАНИТЕ НА ШАЙБИ И ГИ ПРИБАВЯМЕ КЪМ МЛЯКОТО.ДОБАВЯМЕ ЖЕЛАТИНЪТ,КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СМЕ РАЗБЪРКАЛИ В 120 МЛ СТУДЕНА ВОДА И СМЕ ГО РАЗТВОРИЛИ НА ВОДНА БАНЯ.СЛАГАМЕ КРЕМА В ПОДХОДЯЩИ ЧАШКИ ИЛИ КУПИЧКИ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ОСТАВЯТЕ ЗА ЕДИН ЧАС ВЪВ ФРИЗЕРА И СЛЕД ТОВА ЗА ОКОЛО 1-2 ЧАСА В ХЛАДИЛНИКА.ПОЖЕЛАНИЕ ПРИ СЕРВИРАНЕ С ПОМОЩТА НА МАЛКА ЛЪЖИЧКА ОТЛЕПЕТЕ ОТ СТЕНИТЕ НА ЧАШКАТА ИЛИ КУПИЧКАТА КРЕМА И ГО ОБЪРНЕТЕ В ЧИНИЯ И ОТГОРЕ ГО УКРАСЕТЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.
МНОГО ВКУСЕН И ЛЕК ДЕСЕРТ.