НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
4-5 СРЕДНО ГОЛЕМИ КАРТОФА,ОКОЛО 600-700 ГР БРОКОЛИ,300 ГР ШУНКА,1 ГЛАВА КРОМИД,ОКОЛО 100 МЛ ОЛИО,150 ГР КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КАРТОФИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ,ИЗМИВАТ И СЕ НАРЯЗВАТ НА КРЪГЧЕТА.ПОСТАВЯТ СЕ НА ДЪНОТО НА ТАВА С ГОЛЕМИНА 36 СМ ЛЕКО ПОДМАЗАНА С ОЛИО.ОТГОРЕ СЕ СЛАГАТ БРОКОЛИ.ШУНКАТА И ЛУКА СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО,ЗАПЪРЖВАТ СЕ В ОЛИОТО И СЕ ИЗСИПВАТ ВЪРХУ БРОКОЛИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЯСТИЕТО СЕ ПОСОЛЯВА,СЛАГА СЕ 100 МЛ ВОДА И СЕ ЗАПИЧА ЗА ОКОЛО 30 МИНУТИ НА 200 ГРАДУСА ВЪВ ФУРНАТА.ИЗВАЖДА СЕ,ПРОБВА СЕ С ВИЛИЧКА ДАЛИ КАРТОФА Е СВАРЕН И АКО Е СВАРЕН ПОРЪСВАТЕ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ ЯСТИЕТО.ЗАПИЧАТЕ ЗА ОЩЕ 3-4 МИНУТИ.ПОДНАСЯТЕ ЯСТИЕТО С ПАРЧЕНЦА КРАСТАВИЦА.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
4-5 СРЕДНО ГОЛЕМИ КАРТОФА,ОКОЛО 600-700 ГР БРОКОЛИ,300 ГР ШУНКА,1 ГЛАВА КРОМИД,ОКОЛО 100 МЛ ОЛИО,150 ГР КАШКАВАЛ,СОЛ НА ВКУС.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
КАРТОФИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ,ИЗМИВАТ И СЕ НАРЯЗВАТ НА КРЪГЧЕТА.ПОСТАВЯТ СЕ НА ДЪНОТО НА ТАВА С ГОЛЕМИНА 36 СМ ЛЕКО ПОДМАЗАНА С ОЛИО.ОТГОРЕ СЕ СЛАГАТ БРОКОЛИ.ШУНКАТА И ЛУКА СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО,ЗАПЪРЖВАТ СЕ В ОЛИОТО И СЕ ИЗСИПВАТ ВЪРХУ БРОКОЛИТЕ (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА").ЯСТИЕТО СЕ ПОСОЛЯВА,СЛАГА СЕ 100 МЛ ВОДА И СЕ ЗАПИЧА ЗА ОКОЛО 30 МИНУТИ НА 200 ГРАДУСА ВЪВ ФУРНАТА.ИЗВАЖДА СЕ,ПРОБВА СЕ С ВИЛИЧКА ДАЛИ КАРТОФА Е СВАРЕН И АКО Е СВАРЕН ПОРЪСВАТЕ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ ЯСТИЕТО.ЗАПИЧАТЕ ЗА ОЩЕ 3-4 МИНУТИ.ПОДНАСЯТЕ ЯСТИЕТО С ПАРЧЕНЦА КРАСТАВИЦА.
ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ.